fiyat araştırmasını herzaman yaparım ama senin dediğin doğruysa bildiğin dolandırılmışsın neden geri iade etmedinHer ne klavye alırsan al almayı düşünürsen hatta mutlaka fiyat araştırması yap, 2 gün önce bir klavye alayım dedim. 660 TL idi, iki araştırdım N11'den 105 TL'ye aldımGerisini anla işte.
evet doğru diyosun ama trendyol gibi satış sitelerinde iade edebiliyorsun bu yüzden kendimizi yormaya hiç gerek yok bencearaştırmanı yap ama tavsiyem mutlaka gidip görmen hissetmen lazım klavyeyi
uzun süredir mekanik kullanıyorum sessiz ve kullanışlı olursa daha iyi olabilir benim içinMekanik klavye mi tercih ediyorsun yoksa normal mi?
Logitech G413 Blackuzun süredir mekanik kullanıyorum sessiz ve kullanışlı olursa daha iyi olabilir benim için
bu 270 tl almıstım 6 ay once sımdı bıraz pahallı ama kalıtelııuzun süredir mekanik kullanıyorum sessiz ve kullanışlı olursa daha iyi olabilir benim için
teşekkür ederim değerlendireceğim.Logitech G413 Black
Adata XPG Summoner (bilek desteği var)
her ikisi de sessiz mekanik cinsinden ve stoklarda gördüğüm kadarıyla var.
nerden aldın trendyolda falan aldıysan hemen gönderiyolarBen Logitech G213 klavye önermiyorum çok fazla kişiye bozuk gönderebiliyorlar o modeli, bana bozuk geldi servise gönderdik 20 gün beklettiler sonra para iadesi aldım
hepsiburada'dan aldım yanlış hatırlamıyorsamnerden aldın trendyolda falan aldıysan hemen gönderiyolar
trendyol,hepsiburada,n11 falan ben bunların hepsinden alışveriş yaptım geri iade de hiçbir sitede sıkıntı yaşamadım demekki senin satış yapan satış ortağı işinde kötüymüş, zaten Kârları az oluyor iade değişim falan gelince zarara giriyolar bidehepsiburada'dan aldım yanlış hatırlamıyorsam
şimdi baktım teknosa'dan almışım :dtrendyol,hepsiburada,n11 falan ben bunların hepsinden alışveriş yaptım geri iade de hiçbir sitede sıkıntı yaşamadım demekki senin satış yapan satış ortağı işinde kötüymüş, zaten Kârları az oluyor iade değişim falan gelince zarara giriyolar bide![]()
teknosadan hiç alışverişim olmadışimdi baktım teknosa'dan almışım :d
bende bir daha ASLA teknosadan birşey almamaya karar verdim bu olaydan sonrateknosadan hiç alışverişim olmadıkimse önermiyordu çünkü
Hakkını arayacaksın yoksa umursamazlar kankaben önermiyorum çok fazla kişiye bozuk gönderebiliyorlar o modeli, bana bozuk geldi servise gönderdik 20 gün beklettiler sonra para iadesi aldım