- Yasaklandı
Banlı Üye
Demesi kolay 90tl senin cebinden çıkmıyor çünküal deildir ancak bunu videoya al sonra verirlere youtubeye at tutucak bir video
aga benim bir tanıdığım youtube da avukatlık yapıyor ona sormuştum filmi atıp izlenmeyi alıp para kazanma başvurusu yapıp silersen hesabın kapatılabilir kapatılmassa dava açılabilir dedi o yüzden onu yapmıyorum ama film yüklemiştim 2 haftada 800.000 dakika yaptımHiç bulaşma bu işlere youtube'dan ani bir şekilde ban yersin gözünün yaşına bakmaz youtube paranda çöpe gider. Hızlı izlenme kasmak için telifsiz filmleri youtube kanalına yükle 1 ayda 1000 saat izlenme yapabilirsin. Ardından filmleri silersin izlenme saati kasmakla'da uğraşmazsın.
AynenDolandırıcı olabilir. Kısaca kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi![]()
![]()
çok mantıklı bende başka bir yolu denemiştim instagramda ççok izlenen postları birleştirip video haline getirip palaşmıştım baya izlenme kastıHiç bulaşma bu işlere youtube'dan ani bir şekilde ban yersin gözünün yaşına bakmaz youtube paranda çöpe gider. Hızlı izlenme kasmak için telifsiz filmleri youtube kanalına yükle 1 ayda 1000 saat izlenme yapabilirsin. Ardından filmleri silersin izlenme saati kasmakla'da uğraşmazsın.