Onaylı Üye
sennheiser CX 6.00 var kanka boyun askılı sıfırları 750 lira civarı cok kaliteli sesi varArkadaşlar uzun süre kablolu kulaklık kullandım ve çok sıktı. Kablosuyla uğraşmaktan ve temassızlık yapmasından bıktım. Şarkı dinlemelik film izlemelik rahat bir bluetooth kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Bütçem 1000 tl civarı. Airpods önermeyin.
hocam urbanears kulaklıkları uzun süreli kullanımda yara veya acıtma yapıyormuş doğru mudur?urbanears chorocoal black öneririm güzel kulaklık
yara yapmıyor ama acıtma yapıyor ancak airpodsta da acıtma yapıyor benim kulaklarım biraz hassas heraldehocam urbanears kulaklıkları uzun süreli kullanımda yara veya acıtma yapıyormuş doğru mudur?
Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 iyidir hocam, denedim ses kalitesi ve kablosuz bağlantısı konusunda pek sıkıntı çıkaran bir ürün değil. 1.000 lira bandında ise Huawei FreeBuds Pro TWS var, o'nu da tercih edebilirsin. Jabra Elite 75t TWS var bir de, suya dayanıklı bir kablosuz kulaklık bunu da tercih edebilirsin.Arkadaşlar uzun süre kablolu kulaklık kullandım ve çok sıktı. Kablosuyla uğraşmaktan ve temassızlık yapmasından bıktım. Şarkı dinlemelik film izlemelik rahat bir bluetooth kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Bütçem 1000 tl civarı. Airpods önermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?