1000 TL'ye kadar mikrofonlu kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1000 Türk Lirası.
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bütçem 1000 TL, genel olarak konuşmak, müzik dinlemek ve film izlemek için istiyorum. Oyun pek oynamıyorum, oynadığım oyunlar da o kadar ses istemiyor, hikaye oyunları :D Neyse, bu bütçeye kulaklık önerilerini alabilir miyim? Mikrofonu iyi olursa güzel olur :D Online derslerde şu an bayağı sıkıntı çekiyorum mikrofonum yüzünden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gamepower fujin alınabilir bu fiyata paran da artar üstüne zaten hocam mikrofon kalitesi olarak gerçekten üst düzey bir performansı var öneririm yani ses olarakta kulakılık yeterince tatmin ediyor öneririm her türlü

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Corsair void rgb elite Fiyat performans ürünüdür. Kalitelidir tek bir sıkıntıısı vardır mikrofon yuvası zamanla kayıyor

Corsair void rgb elite Fiyat performans ürünüdür. Kalitelidir tek bir sıkıntıısı vardır mikrofon yuvası zamanla kayıyor

oha 2k olmuş pardon :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gamepower fujin alınabilir bu fiyata paran da artar üstüne zaten hocam mikrofon kalitesi olarak gerçekten üst düzey bir performansı var öneririm yani ses olarakta kulakılık yeterince tatmin ediyor öneririm her türlü
Bakacağım tek girişliyse alınabilir gibi lağtop tek girişim var maalesef :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gamepower, James Donkey vb. gibi markalardan uzak durunuz. Bu markalar loto gibidir. Bazısı 1 günde bozulur bazısı hiç bozulmaz. Müzik dinliyorsanız dolby sertifikalı kulaklık almanız çok daha mantıklı olur ancak bütçeniz biraz düşük olduğu için 2 adet kulaklık önereceğim.

Sennheiser CX80s Mikrofonlu Kulak içi Kulaklık​

Beyerdynamic Byron 23 Ohm Kulakiçi Dinleme Kulaklık

Bu iki kulaklık çok işinize yarayacaktır.​

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bütçem 1000 TL, genel olarak konuşmak, müzik dinlemek ve film izlemek için istiyorum. Oyun pek oynamıyorum, oynadığım oyunlar da o kadar ses istemiyor, hikaye oyunları :D Neyse, bu bütçeye kulaklık önerilerini alabilir miyim? Mikrofonu iyi olursa güzel olur :D Online derslerde şu an bayağı sıkıntı çekiyorum mikrofonum yüzünden.
knk ben bunu kullanıyorum şuan kulağı yormuyor 12 saat'e kadar oyun oynadığımı felan biliyorum kulağı rahatsızda etmiyor ses kaliteside baya iyi ve şık bi tasarımı var bence bi bakabilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk ben bunu kullanıyorum şuan kulağı yormuyor 12 saat'e kadar oyun oynadığımı felan biliyorum kulağı rahatsızda etmiyor ses kaliteside baya iyi ve şık bi tasarımı var bence bi bakabilirsin
Güzel kulaklıkmış. Mikrofon kalitesi ve kulaklığın bass ve tiz ayarı nasıl?

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
corsairin red modellerine bakabilirsin 1000 tlyi hafif geçiyor fakat pişman olmayacağın bir rahatlığı var
Detaylı model istersen PM atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
biraz daha ekleyip hyperx cloud 2 alınabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
everesti kendim kullandım 2 aydan sonra kablosunda sıkıntı çıkmaya başladı ses kesilmeleri başladı iade etim kabul etmediler garantiye yolladım geri dönüş gelmedi ürn elime geri bozuk halde ulaştı

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
corsairin red modellerine bakabilirsin 1000 tlyi hafif geçiyor fakat pişman olmayacağın bir rahatlığı var
Detaylı model istersen PM atabilirsin
Pm nasıl atılıyor bilemedim profilne basınca kilitli gözüküyor önerebilceğin modeller hangileri ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Quantum 200 Siyah Gaming Kulaklık bunu kulanıyorum memnunum

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Rampagenin usbli kulaklıklarına bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
jaklı olsa daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
corsairden herhangi bi kulaklığı alabilirsin 1000 tl bandında

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bir tane usb port siparişimi gamepower fujjin alacağım galiba

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam fiyat olarak 500 tl tavsiye ederim arkadaşımda var dc de konuşurken filn sesi gayet net geliyor güzel yani
GamePower Medusa Siyah 7.1 Rainbow Oyuncu Kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...