Süper Üye
Sizinde hali hazırda kullandığınız veya önermek istediğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden.
Kardeşim ben bir kere alıcam o yüzden soruyum sende kullanıyormusun ve çevresel sesleri nasıl veriyor ?Logitech g35
Bende kullanıyorum çevresel sesler gayet iyi şuana kadar ses kasmada sorun yaşamadımKardeşim ben bir kere alıcam o yüzden soruyum sende kullanıyormusun ve çevresel sesleri nasıl veriyor ?
Baktım gayet memnun alanlar şuanki seçeneğim bu gibi duruyor teşekkür ederim.Bende kullanıyorum çevresel sesler gayet iyi şuana kadar ses kasmada sorun yaşamadım
bataryalı mı yoksa direk pcye bağlanan türlerden mi ?logıtech pro x kullanıyorum suan 1200 tl cıvarı gayet memnunum hem wıreless hem kablolu
Logitech g35 siparişini verdim bile araştırdım en iyisi bu diyorlar hayırlısı gelsin bi kullanalım bakalımheadset razer kraken pro v2
Logitech g35 aldım ya aga sipariş verdim yarına elimde olur heralde bekleyişteyiz gelince konuda açarım buraya nasıl güzelmi vs diyeKablolu mu kablosuz mı belirtsen keşke kanka
Verdim kardeşim kilitleyebilirsin bende kilitlemeyi aradımda galiba biz yapamıyoruz onu
Verdim kardeşim kilitleyebilirsin bende kilitlemeyi aradımda galiba biz yapamıyoruz onu![]()