rezil olursun gt710 alınır mı hiç dostum200 Tl daha koyarsan 1200TL ye Nvdia gt710 modelini alabilirsin oyun vs oynayacaksan amd almanı tavsiye etmem oyunlar için nvidia daha iyi aklında bulunsun
ucuz yakalarsan rx550 bro1000 TL'ye kadar ekran kartı önerisi, hangisi tercih edilmeli?
2. el bilinmedik bi ekran kartı almaktansa sıfır bi ekran kartı almak daha mantıklırezil olursun gt710 alınır mı hiç dostum![]()
oem rx 460 bulabilirsin 1100 tl civarına aliexpresste var. çoğu oyunu akıcı oynatabilecek güce sahip.1000 TL'ye kadar ekran kartı önerisi, hangisi tercih edilmeli?
knk kötürx550 iyi bence alabilirsin
knk benimki o kötü vallagtx 750 ti f/p olarak mükemmel ürün
1000 liraya İkinci el Rx 470 4 Gb 'den başka seçeneğin yok , o paranın max performansını verecek tek kart.1000 TL'ye kadar ekran kartı önerisi, hangisi tercih edilmeli?
Çok zor ikinci elleri 2500 den başlıyor piyasa da.2. el bulabilirsen 980ti almanı tavsiye ederim eski olmasına rağmen çok güçlü bir ekran kartı özellikle açısından da iyi gb olarakta yüksek
Kötü müknk biraz daha para ekle güzel bişey al sonra pişman olma
Post automatically merged:
ben pişman oldum sonradan
knk kötü
knk benimki o kötü valla
1000 tl ye ekran kartı kaldıysa şükret knk 2. ellere hiç bakma derim güven olmaz1000 TL'ye kadar ekran kartı önerisi, hangisi tercih edilmeli?