Corsair void rgb elite Fiyat performans ürünüdür. Kalitelidir tek bir sıkıntıısı vardır mikrofon yuvası zamanla kayıyor
Bakacağım tek girişliyse alınabilir gibi lağtop tek girişim var maalesefGamepower fujin alınabilir bu fiyata paran da artar üstüne zaten hocam mikrofon kalitesi olarak gerçekten üst düzey bir performansı var öneririm yani ses olarakta kulakılık yeterince tatmin ediyor öneririm her türlü
knk ben bunu kullanıyorum şuan kulağı yormuyor 12 saat'e kadar oyun oynadığımı felan biliyorum kulağı rahatsızda etmiyor ses kaliteside baya iyi ve şık bi tasarımı var bence bi bakabilirsinBütçem 1000 TL, genel olarak konuşmak, müzik dinlemek ve film izlemek için istiyorum. Oyun pek oynamıyorum, oynadığım oyunlar da o kadar ses istemiyor, hikaye oyunlarıNeyse, bu bütçeye kulaklık önerilerini alabilir miyim? Mikrofonu iyi olursa güzel olur Online derslerde şu an bayağı sıkıntı çekiyorum mikrofonum yüzünden.
Güzel kulaklıkmış. Mikrofon kalitesi ve kulaklığın bass ve tiz ayarı nasıl?knk ben bunu kullanıyorum şuan kulağı yormuyor 12 saat'e kadar oyun oynadığımı felan biliyorum kulağı rahatsızda etmiyor ses kaliteside baya iyi ve şık bi tasarımı var bence bi bakabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Pm nasıl atılıyor bilemedim profilne basınca kilitli gözüküyor önerebilceğin modeller hangileri ?corsairin red modellerine bakabilirsin 1000 tlyi hafif geçiyor fakat pişman olmayacağın bir rahatlığı var
Detaylı model istersen PM atabilirsin
hocam fiyat olarak 500 tl tavsiye ederim arkadaşımda var dc de konuşurken filn sesi gayet net geliyor güzel yaniBütçem 1000 TL, genel olarak konuşmak, müzik dinlemek ve film izlemek için istiyorum. Oyun pek oynamıyorum, oynadığım oyunlar da o kadar ses istemiyor, hikaye oyunlarıNeyse, bu bütçeye kulaklık önerilerini alabilir miyim? Mikrofonu iyi olursa güzel olur Online derslerde şu an bayağı sıkıntı çekiyorum mikrofonum yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?