The story about good
Ultra Üye
Deponia: The Complete Journey Humble Bundle üzerinde ücretsiz oldu . Uzun yıllar önce LEVEL dergisi okuduğum zamanlarda dergide incelemesini görmüştüm bu oyunun tabi o zamanlar küçüktüm oynamak şimdi nasip oldu
Deponia: The Complete Journey öyle yabana atılacak bir oyun değil ücretsiz olduğuna bakmayın Humble Bundle dağıtıyor Humble Bundle öyle dandik oyun dağıtmaz , sadece incelemelere göz atmanız bile ne kadar sevilen bir oyun olduğunuzu ve vaktinizi vermenize değecek bir oyun olduğunu anlamanıza yeterli olacaktır .
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
( *not* oyunu oynanmamın tek sebebi
Giriş Yap
şaka şaka xD )Deponia: The Complete Journey'in aldığı ödüller ( oldukça fazla )
( max 20 resim bu sebeple diğerlerini ss koyuyorum
Giriş Yap
)“Deponia's tale of love, loss, and all-out comedy is a beautifully constructed piece of point-and-click heaven.”
8/10 –
Giriş Yap
“The dialogue, the bizarre characters and the slapstick humor measure up to those of 'Day of the Tentacle'.”
91 –
Giriş Yap
“If you enjoy LucasArts-style comedic games, this series will provide hours of tongue-in-cheek unconventionality.”
4/5 –
Giriş Yap
Temel özellikler :
- Complete Journey dört saati askin Yapimci Açiklamalarini, oyunun istenen bölümüne gitmeye izin veren Deponia dünyasi haritasini, kapsamli ve grafik destekli macera yardim sistemini, mini oyun yardim ekranlarini, yeni açilir menüyü, yeni gizli koleksiyonu, Linux destegini
- Poke’un yazip seslendirdigi 6 yeni sarkiyi ve ayrica kamera arkasi videolari sunmaktadir
- Asagidaki ödüllü oyunlarin yaraticilari Edna&Harvey'den: The Breakout, The Whispered World, A New Beginning, Harvey's New Eyes, Memoria ve Blackguards
- Deponia - The Complete Journey Rufus ve Goal'in agzindan Poki sesi ile 4 saatlik gelistirici yorumlari
- Deponia hikayesinin tamamini görün
- Zorlu bulmacalar, 40'dan fazla oyun saati ve kaliteli diyaloglar
- Bonus içerik, ekstralar, “How to draw Rufus” ve “The Art of Deponia” gibi özellikler ile Yapimci müzikleri ve kagit modeller
Deponia: The Complete Journey Steam'de 109 TL değerinde
Sistem gereksinimleri:
Minimum:
- İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8
- İşlemci: 2.5 GHz Single Core Processor or 2 GHz Dual Core Processor
- Bellek: 2 GB RAM
- Ekran Kartı: OpenGL 2.0 compatible with 256 MB RAM (Shared Memory is not recommended)
- DirectX: Sürüm 9.0c
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Mouse
Giriş Yap
( Farkettimde kendimi geliştirmişim konular artık belli bir düzen standardına sahip yeni farkettim vuuuuu ! )
İyi oyunlar