10dk ban yiyen var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
normal pubg mi yoksa mobile mi konuyu normal pubgde acmissin ondan soruyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
agalar ben hep 10dk ban yeyiyorum
EzPUBGM hilesi safe ve normal olanı ikiside tespit edildiği için ban atıyor , ama yılbaşından sonra güncelleme gelme ihtimali varmış gelirse bu sorunu düzeltirler gibi duruyor onun için suanlik EzPUBGM kullanıp hesaplarınızı boş yere kaybetmeyin bence.Bir süre kullanmamanızı tercih ederim.

Yardımcı olabildiysem teşekkür ederim. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
acilen güncelleme gelmesi şart muhtemelen 2.4 güncellemesinde gelicek hile buda baya zaman alıcak

⚡️ GAME OVER ⚡️
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
agalar ben hep 10dk ban yeyiyorum
önce spoofer kullan. EzPUBGM Safe kullan aimbot asla açma (aimbot 1-2 ele ban atar) aimbotsuz 1-2 saat oynadım banlanmadım sıkılınca aimbotuda açtım 1 ele banlandım. uzun süreli oynamak istiyorsan önce spoofer kullan sonra normal ayarlada oyna aimbotuda kapat. fov ayarınıda en düşüğe çek

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
10 dakika yiyorsan seni bi kaç kişi üst üste raporlamıştır ve otomatik incelemeye düşmüşsündür 10 dk ban yedikten sonra gün içinde tekrar aynı çar ile girmeni önermem çünkü bi sonraki el tekrar rapor yersen kalıcı ban yeme ihtimalin var 3 ayrı hesap açıp 10 dk ban yediğinde diğerine geçebilrsin

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bir süre kullanma derim ek olarak pubgm spoofer yap bence

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
lol mü valo mu pubg mi bunu bilmeden söylüyorum ama lol için bi format yararlı olabilir önceden çokça ban yediysen aynı pc üzerinden kimliğini sıfırlarsın yararlı olur, pubg ise bundan şikayetçi olanlar vardı buna bi yorumum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...