Uzman Üye
580'de rx 5700'ü değiştirinMerhaba arkadaşlar toplamayı düşündüğüm bir setup var.Bunu sizinle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
İşlemci: Ryzen 7 3700x
Anakart: Gigabayt B450-m Gaming
Ekran kartı: Msi Gaming rx5600xt 8bg
Ram: Corsair vengance 3000mhz 8gb*2
Kasa+psu: Frşsby Venom Fc-9270G 650w
Hdd: seagate 7.2k rpm 1tb
monitör: Asus vg279q 1ms 144hz
klavye:Gamepower warlock mekanik red switch
mouse: steelseries rival 710
Kulaklık: gamepower Luna kırmızı
Toplam 10000
rtx 2080
Anakart bana yeterli gibi geldi. 1070 le 1080 çok fazla güç tüketiyor 5600xt performans ve güç tüketimi bakımından onlardan bi tık öndeHocam anakart bana zayıf gibi geldi gtx 1070 yada 1080 ekran kartı ekleyebilirisin bu na
Aslında düşündüm ama bakalım dolar biraz daha ,nerse 5700 xt ye geçiş yapabilirimBaşkan 5600xt hakkında pek iyi şeyler duymadım bence bütçeyi biraz daha zorlayıb 5700 veya 5700xt ala bilirsiniz
Ekran kartını bir tık abanabilirsin hocamAnakart bana yeterli gibi geldi. 1070 le 1080 çok fazla güç tüketiyor 5600xt performans ve güç tüketimi bakımından onlardan bi tık önde
Post automatically merged:
Aslında düşündüm ama bakalım dolar biraz daha ,nerse 5700 xt ye geçiş yapabilirim
Şuanda elimde çok iyi bir sistem olmadığı için oyunları keşfedemiyorum bu setubu aldığım zaman allahın iniyle oynayabildiğim tüm oyunları oynamak istiyorum. ama en çok csgo tabikideböyle bir makine ile herhangi bir oyun oynarsınız
bence de ama çok pahalı olur diyorsan normal ssd de alabilirsin kaliteli m2 ssdler biraz tuzlu10bin tl veren 11bin tl de verir ve hdd yerine m2 ssd almak daha mantikli sanki
Dude, i think you could fly with that PC if you wanted to, is the chair and table confortable? I would spend lots of time in there, better be confortable.
Hocam öğrenciyim 10 bini zor veriyorum zaten bin tl bulmam baya zor olur yinede yorumun için saol10bin tl veren 11bin tl de verir ve hdd yerine m2 ssd almak daha mantikli sanki
Hocam ssd düşündüm fakat hardisk fiyatına ssd en fazla 480 gb geliyor bu da bana yeterli gelmez onun için hdd seçtim. Yorumun için teşekkürlerbence de ama çok pahalı olur diyorsan normal ssd de alabilirsin kaliteli m2 ssdler biraz tuzlu
They are getting cheaper and cheaper, save some money, with that setup i dont think it could be a problem for you.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?