Hocam parçaları ayrı ayrı temin ettiğim için olabilir. Uzun bir süre araştırmanın sonucu. Yorumun teşekkür ederim.iyi sistem de fiyat şaşırttı beni. uygun gibi sanki
ne demek rica ederim iyi forumlar.Hocam ssd düşündüm fakat hardisk fiyatına ssd en fazla 480 gb geliyor bu da bana yeterli gelmez onun için hdd seçtim. Yorumun için teşekkürler
Post automatically merged:
thanks for commenting![]()
Merhaba arkadaşlar toplamayı düşündüğüm bir setup var.Bunu sizinle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
İşlemci: Ryzen 7 3700x
Anakart: Gigabayt B450-m Gaming
Ekran kartı: Msi Gaming rx5600xt 8bg
Ram: Corsair vengance 3000mhz 8gb*2
Kasa+psu: Frşsby Venom Fc-9270G 650w
Hdd: seagate 7.2k rpm 1tb
monitör: Asus vg279q 1ms 144hz
klavye:Gamepower warlock mekanik red switch
mouse: steelseries rival 710
Kulaklık: gamepower Luna kırmızı
Toplam 10000
North American site has been talking a lot about WISH or Studious PC .. But I don't knoww hahaa ..hangi siteden bu fiyata
Kendim ayrı ayrı topladım.hangi siteden bu fiyata
İlerleyen zamanda inşallah hocam.ssd şart sisteme hocam
Sorry I can't speak EnglishI use Leptop, notebook>
I5, 250rx video board, 8 GB RAM .. HD 1 tera, I'm afraaid of not supporting iit .. I don't know if that changes anythingg man ..
Post automatically merged:
North American site has been talking a lot about WISH or Studious PC .. But I don't knoww hahaa ..
Hocam rx5600 xt 1080 ti e göre performansı düşük ama fiyat malesef çok fazla bende bu yüzden tercih etmedim belli bir bütçem var onun üstüne çıkamıyorum malsef ama yinede yorumun için teşekkürler.Ekran Kartını Kesinlikle 1080 yada ti olmasını tercih ederim
Rica ederim ama yinede 1060 filan kullanmanı tavsiye ediyorumHocam rx5600 xt 1080 ti e göre performansı düşük ama fiyat malesef çok fazla bende bu yüzden tercih etmedim belli bir bütçem var onun üstüne çıkamıyorum malsef ama yinede yorumun için teşekkürler.
Sanırım ben biraz amd takıntılıyımRica ederim ama yinede 1060 filan kullanmanı tavsiye ediyorum
Devamı gelirse güzek olur