Michael Corleone
Seçkin Üye
ban riski var mı bunda
spaceye basmıyorum kendi kendine yapıyor çok akıllısın ya senkanka scripte o var öyle bosluga basınca herseyi mükemmel yapmasını bekleme yani biraz stratejiye de kalıyor yani biraz akıllı davranman lazım nerede spaceye basaacağını bilmen lazım :d
canım kardeşim bütün takım daldı öldü bende kaçıyordum akılıı sanan kendini kardeşim çok akıllsın harbidenHile aklındaki şeyi olabildiğince mükemmel şekilde yapmak için var, aklındaki strateji yanlışsa hile ne yapabilirSenin yerine de düşünsün istersen
basılı tutmuyorummmmqwdkjqwdjkqwdjkqw kardeş hep space basılı tutmican
e.wq.ewq.e.qw. hep spaceye basmicakmışım tamam abi saolspaceye basmıyorum kendi kendine yapıyor çok akıllısın ya sen
Post automatically merged:
canım kardeşim bütün takım daldı öldü bende kaçıyordum akılıı sanan kendini kardeşim çok akıllsın harbiden
basılı tutmuyorummmm
Bendede aynı sorun var yapabildinmi?Arkadaşlar lol scrpiti çalıştırıyorum hiçbir hata vermemesine rağlmen konsolda da "Oyun bulundu... Başarılı..." demesine rağmen oyuna girince hile aktif olmuyor ama hata da vermiyor. Sebebi nedir
Script kullanmayı bile beceremeyen adamın akıldan bahsetmesi komik bayaspaceye basmıyorum kendi kendine yapıyor çok akıllısın ya sen
canım kardeşim bütün takım daldı öldü bende kaçıyordum akılıı sanan kendini kardeşim çok akıllsın harbiden
basılı tutmuyorummmm
e.wq.ewq.e.qw. hep spaceye basmicakmışım tamam abi saol
LeftShift: show menu..:: LazySharp - Memoryhackers ::..
This ***** is distributed as free-software. If you paid for this, you got scammed.
Bu yazilim ücretsiz olarak dagitilmaktadir. Eger satin aldiysaniz dolandirildiniz.
LazySharp indiriliyor...
LazySharp indirildi!
DRMX indiriliyor...
DRMX indirildi!
Oyun bekleniyor...
Oyun Bulundu...
Basarili !
Oyun bitene kadar bu ekrani kapatma !!!
not injecting? im seeing this in the command window
in the game, im not seeing a menu.