Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Autohotfix nedir kardeşim açar mısın ?
lole yama geldiği için hile çalışmıyordu ya bro hile güncellendi aslında sonra çok küçük bi yama geldi ondan hile hata veriyordu autohotfix var sitede onu uygularsan çalışıyor ben onla oynuyorum şuan onu kapatırsam çalışır mı diye sordum onsuz açılıyor mu demiştim o yani mesele

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lole yama geldiği için hile çalışmıyordu ya bro hile güncellendi aslında sonra çok küçük bi yama geldi ondan hile hata veriyordu autohotfix var sitede onu uygularsan çalışıyor ben onla oynuyorum şuan onu kapatırsam çalışır mı diye sordum onsuz açılıyor mu demiştim o yani mesele
Dostum hotfix'i tam olarak nasıl uyguluyorsun? ben uyguladım ama, oyundan atıyor " oyunun önemli bir bileşini bulunamadı" diye. Yardımcı olurmusun

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya bu adımları her yeni bir oyuna girerken uygulayacak mıyız? Çünkü denemek amaçlı antreman moduna girdim hile çalıştı sonra başka bir karakterle denemek için çıktım ve tekrar girdim ama hile çalışmadı. Lütfen cevap bekliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
lolü açın maç girmeden önce hotfix i çalıştırın ondan sonra hileyi açmaya başlayın istemci açık değilse çalışmıyor hile

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
I took hotfix but my net falls with the script on without it everything goes perfectly

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum hotfix'i tam olarak nasıl uyguluyorsun? ben uyguladım ama, oyundan atıyor " oyunun önemli bir bileşini bulunamadı" diye. Yardımcı olurmusun
kanka sadece lol client açık olucak sonra hotfixe videoda gösterdiği gibi uygula sonra hileyi aç sıkıntı olmaz

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
teşekkür ederim şuan yaptım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hala thread stopping hatası alıyorum tüm işlemleri sırasıyla yaptım eskiden kullanıyordum
Post automatically merged:

çözümü nedir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hotfix yapınca sunucuya bağlanılamadı diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...