lole yama geldiği için hile çalışmıyordu ya bro hile güncellendi aslında sonra çok küçük bi yama geldi ondan hile hata veriyordu autohotfix var sitede onu uygularsan çalışıyor ben onla oynuyorum şuan onu kapatırsam çalışır mı diye sordum onsuz açılıyor mu demiştim o yani meseleAutohotfix nedir kardeşim açar mısın ?
Dostum hotfix'i tam olarak nasıl uyguluyorsun? ben uyguladım ama, oyundan atıyor " oyunun önemli bir bileşini bulunamadı" diye. Yardımcı olurmusunlole yama geldiği için hile çalışmıyordu ya bro hile güncellendi aslında sonra çok küçük bi yama geldi ondan hile hata veriyordu autohotfix var sitede onu uygularsan çalışıyor ben onla oynuyorum şuan onu kapatırsam çalışır mı diye sordum onsuz açılıyor mu demiştim o yani mesele
kanka sadece lol client açık olucak sonra hotfixe videoda gösterdiği gibi uygula sonra hileyi aç sıkıntı olmazDostum hotfix'i tam olarak nasıl uyguluyorsun? ben uyguladım ama, oyundan atıyor " oyunun önemli bir bileşini bulunamadı" diye. Yardımcı olurmusun
teşekkür ederim şuan yaptım.lole yama geldiği için hile çalışmıyordu ya bro hile güncellendi aslında sonra çok küçük bi yama geldi ondan hile hata veriyordu autohotfix var sitede onu uygularsan çalışıyor ben onla oynuyorum şuan onu kapatırsam çalışır mı diye sordum onsuz açılıyor mu demiştim o yani mesele
where I download this autohotfix program?You do the same video operations. To be resolved.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
where I download this autohotfix program?
hotfix.exe
Can you send me the link ?
Yes, works like a charm on Garena.Work on garena?
yup it works sirWork on garena?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?