üyeliğin yeni o yüzden olamıyorsun birkaç gün geçmesi lazımonaylı üye olmam gerekiyor şuanda 24 saat doldu ve 50 yorum yaptım. ama hala onaylı üye olmadım bir sıkıntı mı var acaba yardımcı olabilir misiniz mod arkadaşlar
eevet dostum oyun güncellendigi için hilenin de güncellenmesi lazımşuanda hileyi açıyorum oyun bulundu diyor ama hile yok ortada dün çalışıyordu v10.8 yamasında şimdi v10.9 pek anlamam bu işlerden acaba ama hilenin güncellenmesi mi gerekli ?
Dostum hem bilmiyorsun hem de bilmediğin gibi yorum yapmaya da devam ediyorsun ya da amacın mesaj kasmak. Hilenin sayfasında sana üye grupları ve özellikleri diye link bırakıyor oradan görebilirsin hatta ben buraya da ekleyeyim. Onaylı üye grubu 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 2 Gün Olmalıdır. (You have to have at least 50 messages to have this rank. Also you have to be registered at least 2 days.) https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/28.04.2020 tarihinde üye olup şuanda onaylı olanlar var 48 saat değil yani 24 saat
dağılın kral boş yorumları sevmiyorBoş yorum yapmayın işte güncelleme bekleyin en geç yarın güncellenir
Bana cahil diyene bakar mısın ya site kendi kuralını açıklıyor 2 gün diyeaha şu kardeşime bak onayı almış daha 2 gun diye tutturuyor kara cahil
10.9 da calısıyor yazıyor simdi denedim yine açılmıyor bakabildin mi sen dostum?Haydı hayırlı olsunnn
ben normal değil mi dedim ?normal değilmiban yemesi
açılıyor kardesım şuanda oynda degılım 10dk once antrenman attım sorun yok gibi10.9 da calısıyor yazıyor simdi denedim yine açılmıyor bakabildin mi sen dostum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?