Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
onaylı üye olmam gerekiyor şuanda 24 saat doldu ve 50 yorum yaptım. ama hala onaylı üye olmadım bir sıkıntı mı var acaba yardımcı olabilir misiniz mod arkadaşlar
üyeliğin yeni o yüzden olamıyorsun birkaç gün geçmesi lazım

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güncellemede inşallah 1 günde ban olayı çözülmüştür bari 1 haftada atsın :D hesap dayanmıyor

Saygı düzendir
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
peki hile ile oynadıgında skotrların ortalama kaç oluyor?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuanda hileyi açıyorum oyun bulundu diyor ama hile yok ortada dün çalışıyordu v10.8 yamasında şimdi v10.9 pek anlamam bu işlerden acaba ama hilenin güncellenmesi mi gerekli ?

Saygı düzendir
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum bak konun en başında detaylar yazıyor orayı oku istersen
Post automatically merged:

şuanda hileyi açıyorum oyun bulundu diyor ama hile yok ortada dün çalışıyordu v10.8 yamasında şimdi v10.9 pek anlamam bu işlerden acaba ama hilenin güncellenmesi mi gerekli ?
eevet dostum oyun güncellendigi için hilenin de güncellenmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
28.04.2020 tarihinde üye olup şuanda onaylı olanlar var 48 saat değil yani 24 saat
Dostum hem bilmiyorsun hem de bilmediğin gibi yorum yapmaya da devam ediyorsun ya da amacın mesaj kasmak. Hilenin sayfasında sana üye grupları ve özellikleri diye link bırakıyor oradan görebilirsin hatta ben buraya da ekleyeyim. Onaylı üye grubu 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 2 Gün Olmalıdır. (You have to have at least 50 messages to have this rank. Also you have to be registered at least 2 days.) https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Boş yorum yapmayın işte güncelleme bekleyin en geç yarın güncellenir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aha şu kardeşime bak onayı almış daha 2 gun diye tutturuyor kara cahil
Bana cahil diyene bakar mısın ya site kendi kuralını açıklıyor 2 gün diye
mertss4aw
Katılım 28 Mar 2020 Bunun hangi ay olduguna bile bakmadan 1 gün diye hala inatla devam ediyor senin tek amacın polemik yaratarak mesaj sayını arttırmak ban yemen için elimden geleni yapacagım. Son kere belirtiyorum sitenin dediği: Onaylı üye grubu 50 - 299 Yoruma Sahip Üye Grubudur. Foruma Kayıt Süresi En Az 2 Gün Olmalıdır. (You have to have at least 50 messages to have this rank. Also you have to be registered at least 2 days.) https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...