Guys, if didnt inject in game plase install visual c++ x86 and x64 and it will inject have fun!Yardımcı olabilecek var mı? Oyun bulundu diyor kapanıyor oyuna girince hiçbir şey olmuyor hile açılmıyor
şu an onunla uğraşıyorum inş olurGuys, if didnt inject in game plase install visual c++ x86 and x64 and it will inject have fun!
ben bunu gos sanıyordum .dEkli dosyayı görüntüle 27545 galiba geleceği gördüm
aga en az onaylı üye olman lazım 50 yorumV3 Betayı indiremiyorum bende konsol kısmında waiting for action diyip kalıyor devamı gelmiyor
hangi sorun var sende
Şu an bi sıkıntı yok.Dostum az önce baya bi hileye bağlanmadı o sorundan bahsediyordum galiba düzeldi.
Bir sıkıntı yok sadece en az onaylı üye olman gerekiyor bunun içinde 50 tane mesaj yazman gerekiyor..ben indiremiyorum hileyi bir sıkıntı var sanırım
50 mesajı atarız da çalışıyor değil mi sorunsuz kardeşim?Kullanmak için sabırsızlanıyorum)
Post automatically merged:
Bir sıkıntı yok sadece en az onaylı üye olman gerekiyor bunun içinde 50 tane mesaj yazman gerekiyor..
2 gün geçmesi gerekiyor onaylı üye olman için kardeşimben attım 60 tane oldu onaylanması için zaman mı gerekıyor ?
ben attım bro bende olmadı zaman gerek heralde50 mesajı atarız da çalışıyor değil mi sorunsuz kardeşim?
dediğim gibi 2 gün geçmesi gerekiyormuş onaylı üye olman içinben attım bro bende olmadı zaman gerek heralde