Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
onay 50 mesaj atıncamı geliyor anlamadım
Bende dün yükledim hileyi fakat tereddütlerim var. Ben para veripte hile almam alamam, ileride paralı bir sistem kurarlarsa pubg bidaha oynamam. Bu güne kadar hilesiz oynamıştım. Fakat şunu gördüm ki oyunda her 100 kişiden en az 20 si hile. Aslında hileden nefret eden birisiyim, fakat adil bir şekilde oynayamiyorsunuz. Rakip sizi görmeden bile vuruyor. Vs vs. Zaten pubg oynayan bunları bilir. Hileye para veremeyecek veya vermeyecek kişiler için burası çok iyi bir alternatif ve mükemmel kurulmuş bir sistem. Umarım sitenin yöneticisi arkadaş bir gün hileyi satmaya kalkmaz. Yoksa oyundaki premimum hileciler yüzünden temiz oyuncuların alayı oyunu bırakır. Keşke öyle bir sistem gelse ki bu hilelere hiç gerek kalmasa herkes adil bir şekilde oyununu oynasa. Teşekkürler site sahibi ve yöneticileri bize bedavadan böyle bir program sunduğunuz için...

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ücretsiz şöyle banlatmayan yokmu ya da bunu böyle güncel kullansam yama geldimi çıksam direk oyundan evade kullanmasam sadece kalistanın e sini otomatik adam ölürken atmasını sağlasam ban yermiyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
wow,is very coll , how can i get it ??

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
peki hiç report edilmez isek yinede banlanırmıyız? hani olmaz ya, diyelim ki oldu ve 1 tane bile report almadık. sistemin bizi algılayıp ban atma durumu varmı belli bir süre sonra

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
lol dedemi hile var be
Post automatically merged:

Lol de hep noobtum şimdi pro tabiki hile sayesinde
birşey diyicem hile almak için onaylanman lazım onaylanmak içinde 50 mesaj lazım sende 49 var senden birşey istiyicem pubg kabus hack bana dc den yollarmısn qFrayˢᵗᵃʳ#9384

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
güzel gözüküyor onay almak için yorum atıyorum
Post automatically merged:

korktuğum şey 10.11de herkesin banlanması
baya kötü olur

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler güncellemeden sonra yeni güncel hack ne zaman gelir ortalama süre olarak ? veya mevcut hile güncellemeden sonra çalışır mı dersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...