Your account must be 2 days old. And yes, you have to reach 50 comments to be an approved member.I don't understand exactly how the download works, do I have to comment on 50 forums without spamming to rank up and then have access to the cheat?
Ok, thanks dudeYour account must be 2 days old. And yes, you have to reach 50 comments to be an approved member.
Hile yüzde yüz ban atıyor sadece süresini uzatırsın. Rapor sayısına göre süresi kısalır.bu hile illa ban atıyormu beyler full legit kullansak bile
Onaylı üye olman gerekiyor. 50 Tane mesaj atman lazım hileyi kullanabilmek için.ben indiremiyom pc eski diyemi ama lolu oynuyorum
Bende dün yükledim hileyi fakat tereddütlerim var. Ben para veripte hile almam alamam, ileride paralı bir sistem kurarlarsa pubg bidaha oynamam. Bu güne kadar hilesiz oynamıştım. Fakat şunu gördüm ki oyunda her 100 kişiden en az 20 si hile. Aslında hileden nefret eden birisiyim, fakat adil bir şekilde oynayamiyorsunuz. Rakip sizi görmeden bile vuruyor. Vs vs. Zaten pubg oynayan bunları bilir. Hileye para veremeyecek veya vermeyecek kişiler için burası çok iyi bir alternatif ve mükemmel kurulmuş bir sistem. Umarım sitenin yöneticisi arkadaş bir gün hileyi satmaya kalkmaz. Yoksa oyundaki premimum hileciler yüzünden temiz oyuncuların alayı oyunu bırakır. Keşke öyle bir sistem gelse ki bu hilelere hiç gerek kalmasa herkes adil bir şekilde oyununu oynasa. Teşekkürler site sahibi ve yöneticileri bize bedavadan böyle bir program sunduğunuz için...onay 50 mesaj atıncamı geliyor anlamadım
birşey diyicem hile almak için onaylanman lazım onaylanmak içinde 50 mesaj lazım sende 49 var senden birşey istiyicem pubg kabus hack bana dc den yollarmısn qFrayˢᵗᵃʳ#9384Lol de hep noobtum şimdi pro tabiki hile sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?