Onaylı Üye
ah sonunda açıldı, bir an önce yetki atlayıp kullanmak istiyorrumm
Driver booster full versiyon kur pcye orda visual c++ directx güncellemeleri var onları yükle düzelirBeyler scripti çalıştıramadım videodaki gibi aynı sekilde yaptım en son thread stopping diyor oyunda menuyu açamıyorum yardımcı olabılecekk
yüksek ihtimalle vc++ ve net framework oda olmazsa vc basic tools gibi birşey olması lazım bunlardan 1 i bile eksikse yapıyor bu hatayı veriyor zaten konuda açıklamış benimde yazmama gerek yok sanırım iyi günlerBeyler scripti çalıştıramadım videodaki gibi aynı sekilde yaptım en son thread stopping diyor oyunda menuyu açamıyorum yardımcı olabılecekk
Teşekkürleryüksek ihtimalle vc++ ve net framework oda olmazsa vc basic tools gibi birşey olması lazım bunlardan 1 i bile eksikse yapıyor bu hatayı veriyor zaten konuda açıklamış benimde yazmama gerek yok sanırım iyi günler
rica ederim umarım çözersin sıkıntını en kısa sürede iyi forumlar dilerimTeşekkürler
Vallaha dedıgın gıbı yaptım ama yıne cozulmedı framework ve basic tools hepsi güncel sildim yukledım arkadasın dedıgı programı yukledım guncelledım herşeyi ama olmadırica ederim umarım çözersin sıkıntını en kısa sürede iyi forumlar dilerim
ozaman sana son önereceğim şey antivirüs gibi en ufak program dahi açıksa kapat sonra c deki bogaripper dosyaasını sil mu loaderi tekrar indir scriptti tekrar çalıştırmayı dene olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yokVallaha dedıgın gıbı yaptım ama yıne cozulmedı framework ve basic tools hepsi güncel sildim yukledım arkadasın dedıgı programı yukledım guncelledım herşeyi ama olmadı![]()
Çaban icin teşekkür ederim ama çözülmedi yine yinede sağolasınozaman sana son önereceğim şey antivirüs gibi en ufak program dahi açıksa kapat sonra c deki bogaripper dosyaasını sil mu loaderi tekrar indir scriptti tekrar çalıştırmayı dene olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yok
i want know, support japan server?TR: LazySharp 10.11 için güncellenmiştir.
EN: LazySharp has been updated for Riot/Garena patch 10.11