Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşünme Kaybolursun
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler scripti çalıştıramadım videodaki gibi aynı sekilde yaptım en son thread stopping diyor oyunda menuyu açamıyorum yardımcı olabılecekk

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Beyler scripti çalıştıramadım videodaki gibi aynı sekilde yaptım en son thread stopping diyor oyunda menuyu açamıyorum yardımcı olabılecekk
yüksek ihtimalle vc++ ve net framework oda olmazsa vc basic tools gibi birşey olması lazım bunlardan 1 i bile eksikse yapıyor bu hatayı veriyor zaten konuda açıklamış benimde yazmama gerek yok sanırım iyi günler

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Şu anda mutluluktan çıldıramıyorum saat 3

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
here it runs and closes the lazysharp window, it never says to load my game or somthing, what should i do? yes i have the c++ and visual studio

Düşünme Kaybolursun
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler thread stopping hatası alıyorum nasıl çözebilirim defender kapalı adblocker yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
pre girecek olan varsa mesaj atıp nickini yazsın tr için

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Vallaha dedıgın gıbı yaptım ama yıne cozulmedı framework ve basic tools hepsi güncel sildim yukledım arkadasın dedıgı programı yukledım guncelledım herşeyi ama olmadı :(
ozaman sana son önereceğim şey antivirüs gibi en ufak program dahi açıksa kapat sonra c deki bogaripper dosyaasını sil mu loaderi tekrar indir scriptti tekrar çalıştırmayı dene olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yok

Düşünme Kaybolursun
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ozaman sana son önereceğim şey antivirüs gibi en ufak program dahi açıksa kapat sonra c deki bogaripper dosyaasını sil mu loaderi tekrar indir scriptti tekrar çalıştırmayı dene olursa olur olmazsa yapacak birşeyim yok
Çaban icin teşekkür ederim ama çözülmedi yine yinede sağolasın

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Allah sizden razı olsun iyiki varsınız arkadaşlar lütfen paralı hile satanlara göz dağı vermeyin değerini geç anladık reis (uykuluyum taziye mesajı gibi yazmışım ama düzeltmicem üzgünüm

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benim tek merak ettiğim bugün 50 mesaj şartı var yarın 150 200 olur mu hatta dahada yükseğe gidebilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...