Üye
en ksıa sürede deneyeceğim şimdiden elinize sağlık
neye göre 1 raporda banlanıyoruz ? ben sadece kostüm kullansam ban yermiyim ? birisi rastgele reportlasa beni sadece kostüm açıkken. nasıl ban atabilirler ?çok belli etmeden oynayın 1 raporda direk banlanırsınız
bu tarz mesajlar rapor sebebi kardeşim haberin olsun mesaj kasmak için mesaj atmayınstill not having my response
Asıl hesabında kullanma ban oranı %100 çünküDeniyeceğim umarım ban yemem
sanmam knka ya ban yiceğiniBeyler bi sorum olucak zaten boş bi soru ama mesala memory ui indiriyorum hileyi inject etmediğim oyunlarda ban yeme riskim yok değil mi sadece pubg için indirip lol de ban yemem diye düşünüyorum![]()
knka ban yiceğimde ne kadar sürede yiceğim 2 haftaysa mesela değer diye düsünüyorum sen yedisen ne kadar sürede yedinAsıl hesabında kullanma ban oranı %100 çünkü![]()
Ben ensoulsharp kullandım 1. günde yedim ama o en detected olanı. Bununla 1 hafta ila 1 ay arasında gidersin report yemediğim süreceUmarım çabuk ban yemem .d
Post automatically merged:
sanmam knka ya ban yiceğini
knka ban yiceğimde ne kadar sürede yiceğim 2 haftaysa mesela değer diye düsünüyorum sen yedisen ne kadar sürede yedin
Yesthis means that i will 100% be banned?
Sadece kendin görebilirsin.skinleri başka kullanıcılar görebiliyor mu kendimiz mi sadece?
Teşşekkür ederimSadece kendin görebilirsin.
quero usar libera pra nois admin
why I can not access?Se você escrever 50 comentários, poderá acessar gratuitamente as dicas
you need 50 comments for acces that hackI can't wait to try this great game
why I can not access?
ohh okay thanks a lot, also 2 days of membership right?you need 50 comments for acces that hack
Özellikleri en düşük seviyede kullan forumdaki muhabbete göre oyun içerisindeki click sayısına bakılıyor yani ne kadar az combo ne kadar az evade kullanırsan ban riskin de o kadar azalırBan atma durumu nedir ve daha geç ban yemek için ne yapmalıyım önerisi olan var mı?
Yes, u need 2 days of membershipohh okay thanks a lot, also 2 days of membership right?