Thank you very much for your kindnessÖzellikleri en düşük seviyede kullan forumdaki muhabbete göre oyun içerisindeki click sayısına bakılıyor yani ne kadar az combo ne kadar az evade kullanırsan ban riskin de o kadar azalır
Post automatically merged:
Yes, u need 2 days of membership
Você também precisa de uma associação de 2 dias.estou louco pra usar esse cheat, mas é demorado esse 50 comentários
that's right you need, I recommend you look at theestou louco pra usar esse cheat, mas é demorado esse 50 comentários
reis bir yardımcı olurmusun çalıştıramadım ?Hocam merhabalar hile çok temiz çalışıyor fakat her maç bittikten sonra otomatik olarak kapanıyor, tekrar açmam gerekiyor. Ayarlarım da sıfırlanıyor. Bunun çözümü nedir acaba?
hocam bulursan bana da yollar mısn gidik benim de :/ben bu delay ayarlarını falan bozdum orjinalini atabilecek var mı ya da komple ayarların silinmesi mümkün mü ??
reis ben çalıştıramadım bi yardımcı olurmusunhocam bulursan bana da yollar mısn gidik benim de :/
bende aynı sorunu yaşıyorum kımse yardım bile etmiyorbeyler hile yüklendi pencereyi kapatabilirsiniz dedi oyuna girdim fakat hile falan çıkmadı karşıma acaba bi tuşla falan mı açılıyor kullanımını anlatabilecek varmı ? şimdi işe işlem yapılıyor diyor öyle kalıyor anlamadım yardımcı olabilecek var mı
çözemiyorum ya uyuz oldumbende aynı sorunu yaşıyorum kımse yardım bile etmiyor
arkadaşlar zor bi şey istemedim ya delay ayarları sadece baştan kodlayın demedim scripti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?