Onaylı Üye
hile açılıyor eskisi gibi ama oyunda hiçbir şekilde aktif olmuyor
bende de bu şekil. dün çalışıyor muydu ben giremedimMUIcore da aksiyon bekliyor diyor, lazysharp ı yükle diyorum, hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz diyor, MUIcore da son alt iki satırda yazanlar şunlar, External ve Thread Stopping : 26384, oyuna giriyorum her hangi bir şey yok sorun nedir ?
bilmiyorum ilk defa denedim lakin çalıştıramadım.bende de bu şekil. dün çalışıyor muydu ben giremedim
bende niye çalışmıyor ?çalışıyor
bunun bir hata olmadığı söyleniyor yani hile çalışıyor şu durumda, ama oyun içinde herhangi bir şey gelmiyor.Aynen bende de aynı sorun var açılmıyor hile
bende oyun içide geliyor herhangi bir sıkıtnı yok şuan girdim demin oynadımbende niye çalışmıyor ?
Post automatically merged:
bunun bir hata olmadığı söyleniyor yani hile çalışıyor şu durumda, ama oyun içinde herhangi bir şey gelmiyor.
ilk sorunun cevabını bilmiyorum ama her maçtan sonra tekrar açman gerek evethileyi aktif ettiğimde işlem beklenior diye bir yazı çıkıyor anlamını yada sorunun ne olduğunu bilen varmı
bi sorum daha olucak her maç sonu yeni maç için hileyi tekrardanmı açmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim![]()
bende sorunsuz çalışıyorsizde çalışıyor mu ?