Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
MUIcore da aksiyon bekliyor diyor, lazysharp ı yükle diyorum, hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz diyor, MUIcore da son alt iki satırda yazanlar şunlar, External ve Thread Stopping : 26384, oyuna giriyorum her hangi bir şey yok sorun nedir ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
MUIcore da aksiyon bekliyor diyor, lazysharp ı yükle diyorum, hile yüklendi bu sayfayı kapatabilirsiniz diyor, MUIcore da son alt iki satırda yazanlar şunlar, External ve Thread Stopping : 26384, oyuna giriyorum her hangi bir şey yok sorun nedir ?
bende de bu şekil. dün çalışıyor muydu ben giremedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
herşey çok güzel hemen girip denemek istiyorum ama şu 50 yorum olayı yani onaylı üye muhabbeti olmasaydı keşke :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yetkili arkadaşlar olaya el atacaktır :) Script şuan anladığım kadarıyla çalışmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
hileyi aktif ettiğimde işlem beklenior diye bir yazı çıkıyor anlamını yada sorunun ne olduğunu bilen varmı
bi sorum daha olucak her maç sonu yeni maç için hileyi tekrardanmı açmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hileyi aktif ettiğimde işlem beklenior diye bir yazı çıkıyor anlamını yada sorunun ne olduğunu bilen varmı
bi sorum daha olucak her maç sonu yeni maç için hileyi tekrardanmı açmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim :D
ilk sorunun cevabını bilmiyorum ama her maçtan sonra tekrar açman gerek evet

RjSóosCria
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "obtido, postagem: 2589796, membro: 1178885"]
gente .. é seguro? Alguém sabe sobre
[/CITAR] Sim é seguro sim , um colega meu usou e recomendou muito bom ! assim como todos os outros hacker daqui !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...