Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Artık şunu kullanmak istiyorum çıldırıcam onaylı üye olmak için 1 gün kayıtlı olmak yeterlimidir ? 50 yorum dışında

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2 gün lazım en az ve mesajlar da tabi çabası
Post automatically merged:

2 günün dolsa bile 50 yorumun yoksa olamazsın onaylı üye
ben bir yıldan fazla üyeyim ama mesajları tamamlayamadıgım için onaylı üye olamadım daha

aynen bir yıldır üyeyim ama hala onaysız :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben kullanıyorumda anlamış değilim spaceye basılı tutuncada comboyu atıyor hızlıca bas çek yapıncada ama bas çek yapınca daha hızlı atıyor gibi geliyor öneriniz nedir birde sc bütün herolar için uygun mudur katarina örneğin katarina ayarını söylerseniz ÇOK mutlu olurum

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Güzel hilede bazı herolar çok saçma çalışıyor ve cabuk ban atıyor çöpe atmaya değmez hesaplarınızı smurf oynayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

dostum bende '' bu hileye para verdiyseniz dolandırıldınız'' diyor. Ki para vermedim de. neden böyle ?

Güzel hilede bazı herolar çok saçma çalışıyor ve cabuk ban atıyor çöpe atmaya değmez hesaplarınızı smurf oynayın

dostum sende '' bu hileye para verdiyseniz dolandırıldınız '' diye bir uyarı çıkıyor mu?

herhangi bir yönetici veya bu işlerden anlayan var mı yardım edin lütfen hileyi açamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostum bende '' bu hileye para verdiyseniz dolandırıldınız'' diyor. Ki para vermedim de. neden böyle ?

dostum sende '' bu hileye para verdiyseniz dolandırıldınız '' diye bir uyarı çıkıyor mu?

herhangi bir yönetici veya bu işlerden anlayan var mı yardım edin lütfen hileyi açamıyorum
LazySharp lol hilesinden mi bahsediyorsun dostum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...