teşekkürlerc diskinde bogaripper diye bi dosya olması lazım onu silersen sıfırlanır
teşekkürlerc diskinde bogaripper diye bi dosya olması lazım onu silersen sıfırlanır
2 gün lazım bromArtık şunu kullanmak istiyorum çıldırıcam onaylı üye olmak için 1 gün kayıtlı olmak yeterlimidir ? 50 yorum dışında
2 günün dolsa bile 50 yorumun yoksa olamazsın onaylı üyeArtık şunu kullanmak istiyorum çıldırıcam onaylı üye olmak için 1 gün kayıtlı olmak yeterlimidir ? 50 yorum dışında
Eyvallah kankacım2 günün dolsa bile 50 yorumun yoksa olamazsın onaylı üye
2 gün lazım en az ve mesajlar da tabi çabası
ben bir yıldan fazla üyeyim ama mesajları tamamlayamadıgım için onaylı üye olamadım daha2 günün dolsa bile 50 yorumun yoksa olamazsın onaylı üye
aynen bir yıldır üyeyim ama hala onaysızEyvallah kankacım![]()
fixli şuan olsan da kullanamazsınArtık şunu kullanmak istiyorum çıldırıcam onaylı üye olmak için 1 gün kayıtlı olmak yeterlimidir ? 50 yorum dışında
Ne zaman kullanılabilir bilgin varmı kankamfixli şuan olsan da kullanamazsın
only remember users ...how can i use this? is says i can't ...
Onaylı üye olarak kullanabilirsin nasıl olacağını bilmiyorsan bu konuyu oku
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
Güzel hilede bazı herolar çok saçma çalışıyor ve cabuk ban atıyor çöpe atmaya değmez hesaplarınızı smurf oynayın
LazySharp lol hilesinden mi bahsediyorsun dostum ?dostum bende '' bu hileye para verdiyseniz dolandırıldınız'' diyor. Ki para vermedim de. neden böyle ?
Post automatically merged:
dostum sende '' bu hileye para verdiyseniz dolandırıldınız '' diye bir uyarı çıkıyor mu?
Post automatically merged:
herhangi bir yönetici veya bu işlerden anlayan var mı yardım edin lütfen hileyi açamıyorum