Uzman Üye
zaten ban riski var riotun kullandığı sistem çok iyi o yüzden kendi hesabında kullanmanızı önermiyorumgüzel yaplmşta rito çok ban atıyor yaw 3. hesabım gitti 2 ayda hilenin kendini gizleyebilmesi lazm
zaten ban riski var riotun kullandığı sistem çok iyi o yüzden kendi hesabında kullanmanızı önermiyorumgüzel yaplmşta rito çok ban atıyor yaw 3. hesabım gitti 2 ayda hilenin kendini gizleyebilmesi lazm
Güncel bi şekilde çalışıyormu şuan?zaten ban riski var riotun kullandığı sistem çok iyi o yüzden kendi hesabında kullanmanızı önermiyorum
evt herhan gibi bir sıkıntı yok sapa sağlan çalışıyor deneyebilirsinGüncel bi şekilde çalışıyormu şuan?
evt herhan gibi bir sıkıntı yok sapa sağlan çalışıyor deneyebilirsin
2 gün önce kullanmıştım herhan gibi bir fix yoktu büyük ihtimal yapamamışsındırTamamfır teşekür ederim 2 gün önce fixedtı da![]()
Sorun Ne?Şuan çalışmıyor bende neden Acaba bilgisi olan varmı
çalışıyor evet fakat onaylı üye olman gerekiyor kullanman içinCalışıyorsa bende denicem
herşey yüklü oyuna giriyorum shifte basıyorum açılmıyorSorun Ne?
otomatik olarak ayarlarlıyor eğer bilgin varsa oynayabilirsin ayarlarıhileniin kullanım consol u karmaşık mı ayar yapmamıza geek var mı her hero için
oyuna girmeden şampiyonu seçtikden sonra hileyi açmalısın eğer yapıpda olmuyorsa güvenlik duvarını kapat öle deneherşey yüklü oyuna giriyorum shifte basıyorum açılmıyor
neden ? ad block yok c+++ yüklü net frame yüklü
hatayı söylersen yardımcı olabilirimbi bende mi calışmadı arkadaş biri yardım edeiblir mi lütfen ya