Onaylı Üye
Getlasterror() 12 diye bir hata alıyorum hile durduruldu diyor bilgisi olan varmı ?
denedim ama yine aynıhileyi tekrar sil geri yükle
güvenlik duvarı kapalı mı veya vanguard gibi korumalar varsa kapat öle denedenedim ama yine aynı
siteye girip hileyi onayladın mı ? bi sıkıntı yok çünküBunun çözümünü bilen var mı hile aktif olmuyor
Onayladım dostum herşeyi tek tek yaptım olması gerekiyor ama olmuyorgüvenlik duvarı kapalı mı veya vanguard gibi korumalar varsa kapat öle dene
Post automatically merged:
siteye girip hileyi onayladın mı ? bi sıkıntı yok çünkü
güvenlik duvarını kapat veya virus koruması varsa bilgisiyarında onuda kapaOnayladım dostum herşeyi tek tek yaptım olması gerekiyor ama olmuyor
hepsi kapalı dostum , evde yapıyordum işyerine geldim burda olmuyorgüvenlik duvarını kapat veya virus koruması varsa bilgisiyarında onuda kapa
iş yerindeki windows kaç ?hepsi kapalı dostum , evde yapıyordum işyerine geldim burda olmuyor
şampiyon seçimi tamamlandıktan 20 saniye veriyor o açmak gerekiyor hileyi1 tane loader açık hileyi yükleyince 2. loader gelip hemen kapanıyor sorun olmaması gereken yerde hile aktif olmuyor sorun nedir acaba
(virüs vs kapalı gerekli 2 uygulama da yüklü)
windows 7 dostumiş yerindeki windows kaç ?
windows 10 olması gerekiyor diye biliyorum bromwindows 7 dostum
şampiyon seçtikten sonra mı hileyi yüklemem gerekiyor ?iş yerindeki windows kaç ?
Post automatically merged:
şampiyon seçimi tamamlandıktan 20 saniye veriyor o açmak gerekiyor hileyi
evet yoksa olmuyor malesefşampiyon seçtikten sonra mı hileyi yüklemem gerekiyor ?
o sırada yükledim sorun yine aynı hile gelmiyor ???evet yoksa olmuyor malesef
hatayı ss alıp atabilir misino sırada yükledim sorun yine aynı hile gelmiyor ???
dsotum hata yok ki hile gelmiyor her hangi bir yerde hata almıyorumhatayı ss alıp atabilir misin
Hayır gerekmiyorwindows 10 olması gerekiyor diye biliyorum brom