Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hack center [UI] girip lol bölümünden yükle diyorum hile açılıyor sonra bi anda kapanıyor sebebini bilen varmı

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hack center [UI] girip lol bölümünden yükle diyorum hile açılıyor sonra bi anda kapanıyor sebebini bilen varmı
gereken programları indirip kurman gerekiyor bunun içiin konularda bir youtube videosu var araştırmanı öneririm. Şuan güncellendi mi ? tam güncellemeden girmek istemyiorum çünkü öyle girince ban atıyorlar tam güncellendi oyuın içersinde shift'den hile menüsü geliyor mu ? geliyorsa kullanmaya devamke golda kastım plata kascam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
jewan, t to tell all lazyshapr for me is the best vs all paltform <3 now we need a god guyz created a anti riot ^^ <3

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Güncel
Post automatically merged:

Windows Defender yada başka anti-virüs programları varsa kapat yada devre dışı bırak
windows defender kapanmıyor antivirüs eset_internet_security_live kullanıyorum lisanslı kapatıyorum ama olmuyor format atmadan önce oluyordu format attıktan sonra açılmıyor

gereken programları indirip kurman gerekiyor bunun içiin konularda bir youtube videosu var araştırmanı öneririm. Şuan güncellendi mi ? tam güncellemeden girmek istemyiorum çünkü öyle girince ban atıyorlar tam güncellendi oyuın içersinde shift'den hile menüsü geliyor mu ? geliyorsa kullanmaya devamke golda kastım plata kascam
hepsi kurulu ama açılmıyor cmd açılıyor 2 3 sn sonra kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ban yiyen var mı hiç beyler ?

ya da bi sıkıntı yaşayan ?

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaslar hile wn7 de calisiyomu?

Baska onereceniz hile varmi free wn7de calisan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...