Onaylı Üye
bide biz deniyelim .d
gereken programları indirip kurman gerekiyor bunun içiin konularda bir youtube videosu var araştırmanı öneririm. Şuan güncellendi mi ? tam güncellemeden girmek istemyiorum çünkü öyle girince ban atıyorlar tam güncellendi oyuın içersinde shift'den hile menüsü geliyor mu ? geliyorsa kullanmaya devamke golda kastım plata kascamhack center [UI] girip lol bölümünden yükle diyorum hile açılıyor sonra bi anda kapanıyor sebebini bilen varmı
Güncelhile guncel mi fix limi beyler
Windows Defender yada başka anti-virüs programları varsa kapat yada devre dışı bırakhack center [UI] girip lol bölümünden yükle diyorum hile açılıyor sonra bi anda kapanıyor sebebini bilen varmı
windows defender kapanmıyor antivirüs eset_internet_security_live kullanıyorum lisanslı kapatıyorum ama olmuyor format atmadan önce oluyordu format attıktan sonra açılmıyorGüncel
Post automatically merged:
Windows Defender yada başka anti-virüs programları varsa kapat yada devre dışı bırak
hepsi kurulu ama açılmıyor cmd açılıyor 2 3 sn sonra kapanıyorgereken programları indirip kurman gerekiyor bunun içiin konularda bir youtube videosu var araştırmanı öneririm. Şuan güncellendi mi ? tam güncellemeden girmek istemyiorum çünkü öyle girince ban atıyorlar tam güncellendi oyuın içersinde shift'den hile menüsü geliyor mu ? geliyorsa kullanmaya devamke golda kastım plata kascam