Onaylı Üye
'Hile icin ayar dosyasınız varmı peki .
çok teşekür ederim yardımın için dostumıp ban diye bir şey yoktur msn ban ı vardır o msn üzerindeki bütün hesaplar ban yer yani ama riot öyle bir şey yapar mı bilmem o yüzden işi sağlama alıp hileyi kullandığın hesap ile main hesap aynı mailde olmasın hile kullanmadığın zaman c de bulunan BogaRipper adlı klasörü silip girmen yeterli
Çalışıyorhala çalışıyor mu?
yükledim ve kullanıyorum şuan gayet memnunum aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur umarımVisual yazılımları eksik hepsini kurun sorun düzelir
yaptım kullanıyorum şuan gayet memnunum çok teşekkürlerHocam google all in One runtimes yaz ve ilk çıkanı indir kur sonra programı sil Windows defender ve güvenlik duvarını kapat yeniden indirip kur dene olmazsa yaz yüne
rica ederim hocamyükledim ve kullanıyorum şuan gayet memnunum aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olur umarım
yaptım kullanıyorum şuan gayet memnunum çok teşekkürler![]()
sim, mas acredito que nao pode sem mensagens aleatorias repetidaspeciso ter 50 msg p ter acesso correto?
Hileyi kullanabilmek için onaylı üye olmanız gerekliWoaw güzel sc kullanayım bakayım bi
Post automatically merged:
denemek istiyor insan bi bakayım çalışıcakmı
Teşekkürler biliyorum.Hileyi kullanabilmek için onaylı üye olmanız gerekli
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/