Reis BogaRipper dosyası nerede ve hileyi indir demişsinde xprotect le inject edilmiyormuHileyi indir. SonraBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu indirip rardan çıkar. AutoLoLs dosyasını BogaRipper'in içine at. Hileyi öyle açarsan açılıyor.
Evet XFProjectle inject ediliyor. BogaRipper C dosyasında, açınca göreceksin. BogaRipper'in içine gir ordan config'e gir içince AutoLoLs var. Verdiğim linkten indirip onla değiştireceksin sonra normal inject edermiş gibi açacaksın.Reis BogaRipper dosyası nerede ve hileyi indir demişsinde xprotect le inject edilmiyormu
Tamam reis yaptım ben az önceEvet XFProjectle inject ediliyor. BogaRipper C dosyasında, açınca göreceksin. BogaRipper'in içine gir ordan config'e gir içince AutoLoLs var. Verdiğim linkten indirip onla değiştireceksin sonra normal inject edermiş gibi açacaksın.
Tamamdır kardeşim kusura bakma her zaman forumda olmadığım için hemen dönemiyorum.Tamam reis yaptım ben az önce
hilede şuan çizglier gözükmüyor ama sizde gözüküyor mu ?Şuan hile çalışıyor. Sadece hata alanlar LOL'e gelen ufak bi güncelleme yüzünden drawların çakışması yüzünden hata alıyor onunda çözümü var kardeşim.
gözükmüyor acaba düzelcekmihilede şuan çizglier gözükmüyor ama sizde gözüküyor mu ?
Dediklerimi yaptıktan sonra mı gözükmüyor?hilede şuan çizglier gözükmüyor ama sizde gözüküyor mu ?
evet sc çalışıyor ama çizgiler gözükmüyorDediklerimi yaptıktan sonra mı gözükmüyor?
aynı sorun bendede var hileyi açıyorum giriyorum oyuna maça girdikten sonra hile kapanıyor benide maçtan atıyor yeniden bağlana atıyor bilen birisi fln yardımcı olabilirmihayır direk kapanıyor oyun yeniden bağlan menüsüne atıyor lolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?