Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
evet sc çalışıyor ama çizgiler gözükmüyor
Zaten çizgilerin olmaması onun çalışmasını sağlıyor. Çizgileri açarsan oyundan atar. LOL'e gelen ufak bi güncelleme yüzünden drawlarla çakışıyor. Çizgisiz kullanmaya devam et sorun düzelene kadar. Herhangi bir ban riskini arttırmıyor bu şekilde kullanman.
Post automatically merged:

aynı sorun bendede var hileyi açıyorum giriyorum oyuna maça girdikten sonra hile kapanıyor benide maçtan atıyor yeniden bağlana atıyor bilen birisi fln yardımcı olabilirmi
Arkadaşlar direk bunu buraya yazmak yerine foruma biraz bakınsanız keşke. Bu konu hakkında açıklama ve çözüm konuları açıldı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
i need help about downloading

can anyone help me

it would be great

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Zaten çizgilerin olmaması onun çalışmasını sağlıyor. Çizgileri açarsan oyundan atar. LOL'e gelen ufak bi güncelleme yüzünden drawlarla çakışıyor. Çizgisiz kullanmaya devam et sorun düzelene kadar. Herhangi bir ban riskini arttırmıyor bu şekilde kullanman.

Arkadaşlar direk bunu buraya yazmak yerine foruma biraz bakınsanız keşke. Bu konu hakkında açıklama ve çözüm konuları açıldı.
hocam nasıl kapatıcaz çizgileri ben bulamadım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Boga ripper içine dosyayı attım inject ediyorum siteden yine atıyor oyundan bogaripper uygulamasını açmaya çalışıyorum kullanıcı adı şifre forumdakini deniyorum olmuyor.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
gzel bir hileye benziyor ama nasıl kulanacağımı çözemedim yetkimi sitiyo ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Evet sağ üstte nickinin yazdığı yere bir kere tıkla tüm mesajlarıız kısmına tıkla orda görebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile şuan oyun çökmesine sebep olabiliyor ama çözümü var, oyun içerisindeki scripte ait çizgileri kapatmanız yeterli olacaktır kısayol tuşu F5, böyle yaparak yeni sürüme kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
aynı sorun bendede var hileyi açıyorum giriyorum oyuna maça girdikten sonra hile kapanıyor benide maçtan atıyor yeniden bağlana atıyor bilen birisi fln yardımcı olabilirmi
Çöze bildin mi
Arkadaşlar hile şuan oyun çökmesine sebep olabiliyor ama çözümü var, oyun içerisindeki scripte ait çizgileri kapatmanız yeterli olacaktır kısayol tuşu F5, böyle yaparak yeni sürüme kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz
Hocam sc gelince direk atıyor nasıl hemen kapatıcaz ?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
50 mesajın kuralı var mı yoksa rastgele oluyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...