Zaten çizgilerin olmaması onun çalışmasını sağlıyor. Çizgileri açarsan oyundan atar. LOL'e gelen ufak bi güncelleme yüzünden drawlarla çakışıyor. Çizgisiz kullanmaya devam et sorun düzelene kadar. Herhangi bir ban riskini arttırmıyor bu şekilde kullanman.evet sc çalışıyor ama çizgiler gözükmüyor
Arkadaşlar direk bunu buraya yazmak yerine foruma biraz bakınsanız keşke. Bu konu hakkında açıklama ve çözüm konuları açıldı.aynı sorun bendede var hileyi açıyorum giriyorum oyuna maça girdikten sonra hile kapanıyor benide maçtan atıyor yeniden bağlana atıyor bilen birisi fln yardımcı olabilirmi
Çalışmıyor mu hilehayır direk kapanıyor oyun yeniden bağlan menüsüne atıyor lolde
hocam nasıl kapatıcaz çizgileri ben bulamadımZaten çizgilerin olmaması onun çalışmasını sağlıyor. Çizgileri açarsan oyundan atar. LOL'e gelen ufak bi güncelleme yüzünden drawlarla çakışıyor. Çizgisiz kullanmaya devam et sorun düzelene kadar. Herhangi bir ban riskini arttırmıyor bu şekilde kullanman.
Post automatically merged:
Arkadaşlar direk bunu buraya yazmak yerine foruma biraz bakınsanız keşke. Bu konu hakkında açıklama ve çözüm konuları açıldı.
50 adet mesaj yazman gerekiyor kurallara uygun şekilde dostumhileyi kullanmak için rütbe istiyo rütbeyi nasıl alıcaz ?
teşekkür ederim50 adet mesaj yazman gerekiyor kurallara uygun şekilde dostum
peki attığımız mesjları nerden görebiliriz profilde çıkıyormu ?50 adet mesaj yazman gerekiyor kurallara uygun şekilde dostum
hayırÇalışmıyor mu hile
Çöze bildin miaynı sorun bendede var hileyi açıyorum giriyorum oyuna maça girdikten sonra hile kapanıyor benide maçtan atıyor yeniden bağlana atıyor bilen birisi fln yardımcı olabilirmi
Hocam sc gelince direk atıyor nasıl hemen kapatıcaz ?Arkadaşlar hile şuan oyun çökmesine sebep olabiliyor ama çözümü var, oyun içerisindeki scripte ait çizgileri kapatmanız yeterli olacaktır kısayol tuşu F5, böyle yaparak yeni sürüme kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz
Çöze bildin mi
Post automatically merged:
Hocam sc gelince direk atıyor nasıl hemen kapatıcaz ?