Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Thank you so much for creating this magnificient scripts, finally gotta get some fun with playing scripts

Myia
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I'd like to ask you how long you need to update. There has been no update in 10.2.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Umarım bugün güncellenir.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sırf denemek için lolü tekrar indiriyorum güzel konu.
dostum bu şekilde yorum kasmaya çalışman çok üzücü sen de biliyorsun hilenin çalışmadığını neden boşu boşuna gereksiz yere saçma sapan yazılar yazıyosun 1-2 yerde daha gördüm tamam kas yorumunu ancak saçmalaman çok garip?

WW
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum bu şekilde yorum kasmaya çalışman çok üzücü sen de biliyorsun hilenin çalışmadığını neden boşu boşuna gereksiz yere saçma sapan yazılar yazıyosun 1-2 yerde daha gördüm tamam kas yorumunu ancak saçmalaman çok garip?
kanka sistemin kaç para ?

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Script'de herhanqi bir sorun yok kapanma sorunu tamamen bilqisayarlarınız ile alakalı bir şeyler enqelliyordur. burada yazılanları okuyup denedim hiç oyundan atmadı bütün qün oynadım.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Script'de herhanqi bir sorun yok kapanma sorunu tamamen bilqisayarlarınız ile alakalı bir şeyler enqelliyordur. burada yazılanları okuyup denedim hiç oyundan atmadı bütün qün oynadım.
ne zaman denedin ilk açıldığında vardı da dün düzelmişti

Cristiano Ronaldo
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler suan hile calisiyor mu bende atiyor ama cozumunu bilen varsa yazarsa sevinirim

Efsaneler Ölmez
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilk qüncellediğinde yazdılar test ettim hiç atmıyordu pc birkere virüs olarak alqıladığında pc'de her oyunda atar ben herşeyi en başta bu pcde izin verdiye yaptım hiç oyundan atmadı oyun ile işşim bitince virüs proqramı çalıştırıp siliyorum oyun oynayacağım zaman tekrar açıyorum 1 kere bile atmadı oyundan. nvidia felan eklentilerini sil demiş bir arkadaş hiç bir şey yapmadım tertemiz çalışıyor bende.

Üye
6 HİZMET YILI
nice thx
Post automatically merged:

ok wait im to stupid to download this xD

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...