Ekran görüntüsü atabilir misin? Hile gayet güzel bir şekilde çalışıyor.Yukardada arkadaşların belirttiği gibi ui.memoryhackers da yükle butonu çıkmıyor
Hayır atmıyor kardeşim.Çizgileri açınca yine oyundan atıyor mu
Legit bir şekilde oynarsan ban riskin azalır kardeşim.bu hileyi ana hesabımda denesem banlanırmıyım
Son vuruşlar ve ara sıra gank yemiyeceğimi düşündüğüm sahnelerde auto dodge açsamLegit bir şekilde oynarsan ban riskin azalır kardeşim.
dont spam because your messages deletingneed 50 post?
Working but you cant pick yone and lilliaWorking ?
Olabilir istersen evade kapatıp oyna zaten çizgilerden dolayı skillin başlama animasyonunu göreceksin ona göre kendin de dodge atabilirsin mesela.Son vuruşlar ve ara sıra gank yemiyeceğimi düşündüğüm sahnelerde auto dodge açsam
Post automatically merged:
dont spam because your messages deleting
AnlaşıldıOlabilir istersen evade kapatıp oyna zaten çizgilerden dolayı skillin başlama animasyonunu göreceksin ona göre kendin de dodge atabilirsin mesela.
çalışıyor yone ve lillia hariç onları picklemezsen sıkıntı olmaz ve güvenilir çok dikkat çekmediğin süreceAktifmi?güvenilir mi
Click MemoryUI Download or click link https://ui.memoryhackers.org/game/league-of-legendswhere is the download link ?
Cmd ekranın da aldığın hatanın bir ekran görüntüsünü atabilir misin? Normalde 2 tane cmd ekranı açılması lazım. biri hemen kapanıyorsa arkada kalan diğer cmd ekranında bir hatanın ismi yazar orda ki hatanın ismi lazım.Arkadaşlar xfprojecti açıyorum sonra siteye girip Lazysharpı yükle diyorum sonra çıkan ilk cmd ekranında rusca yazılar yazıp hemen kapanıyor xfproject kalıyor sadece ve hile aktif olmuyor sorun nedir ilk defa kullanacağım nasıl yapacağımı bilmiyorum
Discord ismini verirsen oradan ekran paylaşarak göstereyim istersen? müsaitsen tabiiCmd ekranın da aldığın hatanın bir ekran görüntüsünü atabilir misin? Normalde 2 tane cmd ekranı açılması lazım. biri hemen kapanıyorsa arkada kalan diğer cmd ekranında bir hatanın ismi yazar orda ki hatanın ismi lazım.
Cmd ekranın da aldığın hatanın bir ekran görüntüsünü atabilir misin? Normalde 2 tane cmd ekranı açılması lazım. biri hemen kapanıyorsa arkada kalan diğer cmd ekranında bir hatanın ismi yazar orda ki hatanın ismi lazım.
Cmd ekranı mavi harflerle açılıyor, ondan sonra lazycheat'ı başlatıyorum ve cmd açılıyor, size zaten kurulu olduğunu ve sadece oyuna girmem gerektiğini söylüyorum, bir oyuna giriyorum, iki yükleme sesi çıkarıyor ve oyuna girdiğinde hemen kapanıyor oyun. Neler olabileceğine dair bir fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?