1 hafta - 2 ay arası bir sürede ban yersinhile ban yediriyor mu
doodge özelliğini kullanmasam sadece farm yapma özelliğini kullansam kurtarma şansım var mı sence1 hafta - 2 ay arası bir sürede ban yersin
hileyi kullanıyorsan yardımcı olur musun bende açılmıyor 2 tane cmd açılıyor found game diyor ama ekrana gelmiyor.1 hafta - 2 ay arası bir sürede ban yersin
Kurtaramazsın ama ban yeme süresini uzatabilirsin. 7 aydır kullananlar var yani.doodge özelliğini kullanmasam sadece farm yapma özelliğini kullansam kurtarma şansım var mı sence
All in one runtime windows sürümüne uygun olan versiyonunu bulup yükle,yükledikten sonra çalışacaktır bende aynı sorunu o şekilde düzeltmiştim gerekli sürücüleri yükleyince düzeliyorCmd ekranın da aldığın hatanın bir ekran görüntüsünü atabilir misin? Normalde 2 tane cmd ekranı açılması lazım. biri hemen kapanıyorsa arkada kalan diğer cmd ekranında bir hatanın ismi yazar orda ki hatanın ismi lazım.
dostum akaraşım da aynı sorunu yaşıyor şuan ama çözemedik bir türlü, eğer yapabilirsek sana da ulaşırımhileyi kullanıyorsan yardımcı olur musun bende açılmıyor 2 tane cmd açılıyor found game diyor ama ekrana gelmiyor.
tamamdır teşekkür ederim.dostum akaraşım da aynı sorunu yaşıyor şuan ama çözemedik bir türlü, eğer yapabilirsek sana da ulaşırım