Dün bu yüzden 1 saatliğine kapatıldı kardeşim onları bulup büyük ihtimalle banlama peşinde yada belirli birşeyden geçenler bu scripte sahip olabiliyor şahsa deil sadece siteyide kötülüyorlarmış oyun içersindeÖyle küfür yüzünden kapatacağını sanmıyorum , böyle bir programı yapan cidden yetenek sahibi , kafası çalışan bir arkadaşımızdır .Bu oyunun %70 inden fazlasının çoluk çoçuk olduğunun fazlasıyla farkındadır. Bir küfüre bakıp haraket edeceğini sanmıyorum.
Left dün bu konu hakkında bir söz yazmıştı oradan biliyorumKüfür vb edildiği için kapandı diyorsunuzda pikachu açıklama yapmamış nerden öğrediniz
Banlanma ne kadar sürer diyorsan evade kullanmayarak 6 aydır ban yemeyen arkadaşlar var forumda ben evadeli halimle 4.haftayı gördüm ben sc açıyorum asıl hesabıma arkadaş giriyor şuanda elmas 2 yim ve halen daha ban yemedimallahım keşke onaylı olsam
Post automatically merged:
tam olarak ne kadar sürer bu hile acaba
50 akıllı dürüst forum konularında spam vs atmıyarak yorum yaparsan bildiğin konulara sınırsız erişme sahip olabiliyorsunçok merak ediyorum bir an önce girebilsem
50 mesaj üstü forumdaki sorulara bildiğin konu hakkında cevap yazarsan hileye sahip olabilirsin bu hile ücretli hile normaldeçok merak ediyorum bir an önce girebilsem
Post automatically merged:
onaylı olmadan ulaşamazmıyız linke ya