kitty face
Seçkin Üye
ban atıyor mu
Evet ban atıyor.ban atıyor mu
Evet ban atmaktadır. Ana hesaplarınızda kullanmayın. Öncelikle onaylı üye olmalısınız onaylı üyelik için 50 mesaj 5 günlük üyelikban atıyor mu
Hotflix bazı bilgisayarlarda çalışıyor bazı bilgisayarlarda çalışmıyor sebebini ben de bilmiyorum. Lol genel tartışmada bir çok hotflix paylaşan oldu. Onları tek tek dener misiniz?hotflix yaptım yine aynısı. açılır açılmaz kapanıyor. bi güncelleme yaparmısınız kanka ya ?
yanlıs yapmısın demekkı ben yaptım suan oynuyorumhotflix yaptım yine aynısı. açılır açılmaz kapanıyor. bi güncelleme yaparmısınız kanka ya ?
Oyun dosyalarını değiştirdiği için evet yersinizhotfix yapıp hiç script açmadığım bi hesapta sadece hotfix yüzünden ban yermiyim?
peki teşekkürlerOyun dosyalarını değiştirdiği için evet yersiniz
Because sc fix .game this time inject crash because help ???
xf projecti aktifleştirdiğin loader kısmından kontrol edebilirsinHileyi kullandım harika güncelleme geldiğinde siteden mi öğreniriz yoksa programda upd. falanmı oluyor?
Because sc fix .game this time inject crash because help ???
böyle bir şey kesin denilemez . bazı söylentilere yeni patchte hero gelecek ya ondan sonra gelebilir diyenler vargüncelleme garanti gelmeyecek mi
Hotflix kullanmalısın.DX9 Yapmama rağmen oyuna giriş yapar yapmaz donuyor Güncelleme lazım hileye
Hotflix kullanmalısın.