Uzman Üye
50 yorum ve hesap 5 gunluk olmalı spam yemeden 50 yorumbenim üyeliğim ne zaman onaylanır hileyi yükleyemiyorum da
O konuda haklısın fakat şu an hotfix ile kullanılabiliyor bir tek uyumsuzluk olduğu için ve hotfixle ban wave olmasa da 2-3 günde banlanıyorsun.aslında hiel biraz tuhaf çalışıyor. bi hesabımda aralıga kadar her gün açtım ban yedi bir hesabımdada kasıma kadar her gün açtım hileyi fakat kasıma kadar açtıgım hesaplar ban yemedidemekki ban wave olmadıgı zaman açarsanız yemiyonuz bu kadar basit
benımkı 1 hafta surdu ban yedıkO konuda haklısın fakat şu an hotfix ile kullanılabiliyor bir tek uyumsuzluk olduğu için ve hotfixle ban wave olmasa da 2-3 günde banlanıyorsun.
yonetıclerın onaylaması lazım ve hesap 5 gunluk olması lazım50 yorumum var onaylı üye degilm
Yanlış bilgi vermeyin. Onaylamayı biz yapmıyoruz sistem otomatik veriyor.yonetıclerın onaylaması lazım ve hesap 5 gunluk olması lazım
oyle bı olay yaşayan oldu ama coğu kişide olmadı olmaz muhtemelen enject yaptıgın hesaplar %100 banlıyorBir Çarda Girince Diğer Çarda Ban Yiyor mu ?
hotfix kullanmayı denedınmı ?Biraz bekledikden sonra oyundan atıyor cözümü hakkında bilgisi olan var mı ?
kesin ban yenılıyor ama tarıhı bellı olmuyor şansına artık 1 aydada yıyebılırsın 1 gundedeBan yememe gibi bir ihtimal var mı
inject etmedıgın hesaplarda bı problem olmuyor ama bazı kışıler ban yedım tarzından konular acmıs hıleyı bırakıp ana hesaba gecerken kalıntı temızlemek garantı olur3. günde ban yedim çok zevkli ama sürekli hesap açmak sarmıyor tabi....Bu arada Enject etmediğimiz hesap ban yemez değilmi orj. hesaplar
tam açılınca oyun kapanıyor yardımcı olucak varmı
https://memoryhackers.org/forums/league-of-legends-genel-tartisma-bolumu.43/ bu kategoriden bulabilirsinconfig nerden bulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?