Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aslında hiel biraz tuhaf çalışıyor. bi hesabımda aralıga kadar her gün açtım ban yedi bir hesabımdada kasıma kadar her gün açtım hileyi fakat kasıma kadar açtıgım hesaplar ban yemedi :D demekki ban wave olmadıgı zaman açarsanız yemiyonuz bu kadar basit

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aslında hiel biraz tuhaf çalışıyor. bi hesabımda aralıga kadar her gün açtım ban yedi bir hesabımdada kasıma kadar her gün açtım hileyi fakat kasıma kadar açtıgım hesaplar ban yemedi :D demekki ban wave olmadıgı zaman açarsanız yemiyonuz bu kadar basit
O konuda haklısın fakat şu an hotfix ile kullanılabiliyor bir tek uyumsuzluk olduğu için ve hotfixle ban wave olmasa da 2-3 günde banlanıyorsun.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Biraz bekledikden sonra oyundan atıyor cözümü hakkında bilgisi olan var mı ?

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
3. günde ban yedim çok zevkli ama sürekli hesap açmak sarmıyor tabi....Bu arada Enject etmediğimiz hesap ban yemez değilmi orj. hesaplar

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ban yememe gibi bir ihtimal var mı
kesin ban yenılıyor ama tarıhı bellı olmuyor şansına artık 1 aydada yıyebılırsın 1 gundede
3. günde ban yedim çok zevkli ama sürekli hesap açmak sarmıyor tabi....Bu arada Enject etmediğimiz hesap ban yemez değilmi orj. hesaplar
inject etmedıgın hesaplarda bı problem olmuyor ama bazı kışıler ban yedım tarzından konular acmıs hıleyı bırakıp ana hesaba gecerken kalıntı temızlemek garantı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
tam açılınca oyun kapanıyor yardımcı olucak varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...