ban yedirir diye demişlerdi fakat 1 hafta 1 ay gibi birşey yazıyordu direk kalıcı yemem şaşırttı yoksa main hesabımda kullanmadım bunu bilerek.ban atıyor kanka ana hesapla girmeyin
Türkçe seçeğeni yok ingilizce veya vietnamca kullanabılıyorsun , hiç bişey anlamıyorsan https://memoryhackers.org/konular/lol-lazy-sharp-hilesinin-butun-ayarlari-ve-turkceleri.85393/Nasıl türkçe yapıcaz ?
aynen 1 ay 1 hafta muhabbeti var nerden çıkardılar bilmiyom lol hilecileri affetmiyor ne yazık kiban yedirir diye demişlerdi fakat 1 hafta 1 ay gibi birşey yazıyordu direk kalıcı yemem şaşırttı yoksa main hesabımda kullanmadım bunu bilerek.
ban atıyor uyarı var okusaydın keşkeBeyler 4 günlük oyunumdan sonra kalıcı banlandım .....
Sende benim üsteki yorurumu okusaydın keşke ? 1 haftaa - 1 ay arası ban yazıyordu gördüysen. 4 günde direk ''kalıcı ''banlanmama şaşırdım ben.Yoksa ban kaçınılmaz zaten...ban atıyor uyarı var okusaydın keşke
KatılıyorumEfsane bir hile
Videoyu iyi izle belki anlarsın kardeşimbeyler açaamdım
raporla alakası yok oyun algılıyor bence çünkü kesin olarak herkesin en az 1 ay içinde ban yemesi normal değil hile paketleri ve çekirdeği kullanıyor diye biliyorum onla alakalıHile kullanırken diğer oyuncular raporladıkları ve bu yüzden incelendiğimiz için mi yoksa lol kendi otomatik olarak bu yazılımı algılayıp o mu banlıyor bilgisi olan yazsın boş yapmayın admin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?