Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cristiano Ronaldo
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ban yedirir diye demişlerdi fakat 1 hafta 1 ay gibi birşey yazıyordu direk kalıcı yemem şaşırttı yoksa main hesabımda kullanmadım bunu bilerek.
aynen 1 ay 1 hafta muhabbeti var nerden çıkardılar bilmiyom lol hilecileri affetmiyor ne yazık ki :(

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ben botlarla denedim güzel çalışıyor ilk mesajda anlatılanları aynen uygulayın hileyi kullancaksanız uçmalı kaçmalı herolarda daha çok işe yarıyor combo olayı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I can't use it, what do I have to do?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
want permission to be able to use ....

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
merhabalar , biliyorum yanlış yere yazıyo olabilirim fakat lol için mavi öz hilesi tarzında hileler var mıdır ve oto hesap kasma botu hala çalışır durumda mıdır ? onun için yeni güncel bir konu gelecek mi ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile kullanırken diğer oyuncular raporladıkları ve bu yüzden incelendiğimiz için mi yoksa lol kendi otomatik olarak bu yazılımı algılayıp o mu banlıyor bilgisi olan yazsın boş yapmayın admin?

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hile kullanırken diğer oyuncular raporladıkları ve bu yüzden incelendiğimiz için mi yoksa lol kendi otomatik olarak bu yazılımı algılayıp o mu banlıyor bilgisi olan yazsın boş yapmayın admin?
raporla alakası yok oyun algılıyor bence çünkü kesin olarak herkesin en az 1 ay içinde ban yemesi normal değil hile paketleri ve çekirdeği kullanıyor diye biliyorum onla alakalı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
As I can see a lot of Spamming here. And should we speak English in this post? I'm just a little bit confused.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...