Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncellemeyi yaparken cafelerde de girebilme imkanını oluştursalar ne güzel olur cafelerde güvenlik koruması olduğundan hile çalışmıyor.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yardımcı olabilecek varsa lütfen böyle bir problemim var. Hile açıyorum ve yükleme ekranında hile başarılı şeklinde uyarı yazısı alıyorum ve arkada ses geliyor. Oyun başladığında ise hile inject edilmemiş ve herhangi bir şekilde menü vb. gözükmüyor. Güncelleme sonrası (hotfix) çalışmamaya başladı.
bununla ilgili konu açıldı kardeşim lol ün içine atman gereken dosya falan var ordan bakabilirisn

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hileyi şuanda bir tek benmi başlatamıyorum ? hileyi oyunu buluyor ama çember gelmiyor shift ayarları yok ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
hileyi şuanda bir tek benmi başlatamıyorum ? hileyi oyunu buluyor ama çember gelmiyor shift ayarları yok ?
Aynı sorun bende de var oyuna girdikten sonra 3-4 sn aralıklarla f11 yapıyorum 3 kere sonrasında x,c,v ve space tuşları çalışıyor ama menü veya çemberler çizgiler yok

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hile fix sanırım kardeşim güncelleme geldiyse haberim bile olmadı bekliyorum hala güncelleme gelmesini sitede çalışıyor diyor anlamadım nasıl oluyor

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I just don't think I'm going to get to use this beauty, but well, I'll try to be as active as possible.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...