Dostum Lazy Sharp' ın hangi siteden craklendiğini biliyormusunda güncellemeden bahsediyorsun ? Bende senin kadar sabırsız bir şekilde bekliyorum ama tepki gösterme şekliniz yanlış2021'e kadar LazySharp güncellemeleri.
Dostum Lazy Sharp' ın hangi siteden craklendiğini biliyormusunda güncellemeden bahsediyorsun ? Bende senin kadar sabırsız bir şekilde bekliyorum ama tepki gösterme şekliniz yanlış2021'e kadar LazySharp güncellemeleri.
Hileyi kullanmak için 500$ dolar para verdin, o yüzden seni bekletmeleri hiç hoş değil, değil mi?2021'e kadar LazySharp güncellemeleri.
Hem ücretsiz veriyor adamlar hemde tepki alıyorlar. Bu nasıl bir iş arkadaş.Dostum Lazy Sharp' ın hangi siteden craklendiğini biliyormusunda güncellemeden bahsediyorsun ? Bende senin kadar sabırsız bir şekilde bekliyorum ama tepki gösterme şekliniz yanlış
En eskilerden gördüğüm adamlardan birisin la Felina baştacısınharikasınız...
Bro it work but i think it was need update because i try viegar too when i press space nothing happenBir insan neden Akali için script kullanır..![]()
Bro it work but i think it was need update because i try viegar too when i press space nothing happenBir insan neden Akali için script kullanır..![]()
Tekrar güncellemeye alındıBende Güncelleniyor yazıyor hala
Cevap için teşekkürler ancak nezaman açılacağı hakkında bir bilgin varmı yarım saat falanTekrar güncellemeye alındı
Son güncelleme 2 saat kadar sürdü. Konu postunda çalışıyor güncelleniyor şekline geçiş yapmadığı sürece bu süre zarfında güncellenir diye düşünüyorum. Yani kısa bir süre zarfı sürer 02:52 tekrardan güncellemeye alınma saati bakalım zaman göstereceek dostum.Cevap için teşekkürler ancak nezaman açılacağı hakkında bir bilgin varmı yarım saat falan
Teşekkür ederim iyi gecelerSon güncelleme 2 saat kadar sürdü. Konu postunda çalışıyor güncelleniyor şekline geçiş yapmadığı sürece bu süre zarfında güncellenir diye düşünüyorum. 02:52 tekrardan güncellemeye alınma saati bakalım zaman göstereceek dostum.
Rica ederim iyi forumlar dostumTeşekkür ederim iyi geceler
Eline sağlık çok güzel olmuşCombo LaneClear daki çalışmama sorunu çözülmüştür.