Uzman Üye
I heard many good comments from this lazysharp, I hope it is! I will test as soon as possible and leave my note 
Kardeşim Pencerilede Oynarsan sıkıntı çıkmazArkadaşlar yok mu yardımcı olabilicek kimse hilenin giriş ekranında kapanıyor kendiliğinden.
kardesim ben hileyi indiremiyorum onaylı üye olman gerekiyor diyor sen nasıl indirdinHile çok iyi çalışıyor bir sorun yok ama virustotal'de tarattığım zaman 56 tane trojan sonucu buluyor bu normal mi ?
Post automatically merged:
Elinize sağlık hocam...
u hav to message posts at least 50 and u can download and usekardesim ben hileyi indiremiyorum onaylı üye olman gerekiyor diyor sen nasıl indirdin
Normal olan o zaten kapatırsan kullanamassın bu şekilde oynamayı ören bencehile güzel ama space basılı tutunca fare neredeyse oraya yürüyor bunu nasıl kapatacam
hotfix denilen bi olay var forumda araştır onu yapmadan kullanamassınArkadaşlar hile kullanıyorsunuz ana hesaplarınızla girmeyin sadece tadını çıkarın yan hesaplarınızla
Post automatically merged:
Az önce denedim de her şeyi uyguladım hile çalışmıyor mu acaba??? yardımcı oalbilcek var mı