Elbet Birgün
Seçkin Üye
evet ez de öyle bir sorun var fakat vayne draven kaisa yok ediyor resmen deneyebilirsinBaya güzelde, ezreal sürekli boş q atıyor, buna çözüm var mı acaba?
evet ez de öyle bir sorun var fakat vayne draven kaisa yok ediyor resmen deneyebilirsinBaya güzelde, ezreal sürekli boş q atıyor, buna çözüm var mı acaba?
Bende bir sorun yok öncekinde de dediğim gibi ezreal'a gözyaşı alındıysa oto stack yapmak için boş q'lar atıyor.evet ez de öyle bir sorun var fakat vayne draven kaisa yok ediyor resmen deneyebilirsin
Aynen az önce denedim çok temiz q'lar sallıyorolmasada olurmuş o önemli bişe degil manuel de stack yapılabilir. support oynayan arkadaşlar thresh i denesin resmen evinden alıyor q su.
harika ban riski var mı
hile açıklamasında da yazdığı gibi 1-4 hafta arasında ban atıyor. Ben 4 gündür kullanıyorum bir sorun yok.harika ban riski var mı
evether mesaj için 1 dk beklemem mi lazım
boş boş mesajlar atmanı tavsiye etmemsıkıntılı olmuş o ya 50 dakika mesaj atıcam yani şimdi
yardımcı olabilecek yokmu yaben ilk önce xfproject açıyorum sonra internetten yükle diyorum lol hileye. oldu diyo f6 çalışıyo x c v çalışıyo ama tık yok lshifte basınca.
hileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerekiyor. Onaylı üye olmak için ise 50 mesajın bulunmalıdır.ya ben ındır dedıgımde değişik birşeyler cıkıyor unvan gıbı ındırmıyor neden acaba
sırf mesaj atmak için atma kardeşim ilgili oldugun konular bilgin oldugu konulara yorumlar eklersen hem faydalı olur hemde rank in yükselir aksi taktirde sistem spam olarak algılar yorumlarını silersıkıntılı olmuş o ya 50 dakika mesaj atıcam yani şimdi
Tam ekran modunda da mı kullanıyorsun?yardımcı olabilecek yokmu ya
evet deminde sordular ve pencereliye alınca oyundan atıyor sonra tekrar giriyorum hile aktif olmuyor.Tam ekran modunda da mı kullanıyorsun?