Onaylı Üye
ban riski kesin mi
Ban riski falan değil direk ban var. 1-4 hafta arasında direk ban atıyor ona göre ana hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmem.ban riski kesin mi
teşekkürler hocamBan riski falan değil direk ban var. 1-4 hafta arasında direk ban atıyor ona göre ana hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmem.
Bir çok bilgisayarda dll hataları var. Hilenin yapımcısı Pika ilgileniyor. O zamana kadar beklemenizi tavsiye ederim.BogaAgent.dll hatası alıyorum çözümü bilen varmı?
Hilede sorunlar mevcut düzeltilmeye çalışılıyor. Beklemenizi tavsiye ederim.Simgesel Yazılar Çıkıyor Ve Kapanıyorum. Yardım Edebilir Misiniz?
1-4 hafta arasında kesin ban.arkadaşlar peki banlanma riski nedir ?
Pekala, Teşekkürler..Hilede sorunlar mevcut düzeltilmeye çalışılıyor. Beklemenizi tavsiye ederim.
LoL'ün sistemi böyle maalesef insanlar ellerinden geleni yapıyor. Emeğe saygı.ne anlamı kaldı o zaman .s
did you find a solution[Fri Mar 6 23:04:44 2020]: GetLastError(): b7[Fri Mar 6 23:04:44 2020]: Thread Stopping : 8012
Hilede sorun var kısa sürede güncellenecek.Arkadaşlar GetLast error hatası alıyorum yardımcı olabilirmisiniz.