ziggsde de çok iyi çalışır yasuoda da hortum felan tutturursun zedde güzel çaışmıyor bana göreen iyi hangi herolarda iş yapar beyler
Post automatically merged:
ryze syndra xerath diyorlar onların dışında
Post automatically merged:
yasuo zed vs mid herolarında iş yapar mı
teşekkürler biraz araştırdım zedi yarı manuel kullanın demiş bir arkadaşziggsde de çok iyi çalışır yasuoda da hortum felan tutturursun zedde güzel çaışmıyor bana göre
evet hocam mesela direk haraslamak için q atıyor w atamıyosun zdde manuel oynaman gerekiyor ama ziggste şöyle düşün q'ları direk adama atıyor bombalar sekmeden bu da çok öne geçirir seni lanede hem banlanan bir hero değil hem w skili ile hem kaçabilir hem cc uygulayabilirsin bunların dışında casste çok iyidir diye düşünüyorumteşekkürler biraz araştırdım zedi yarı manuel kullanın demiş bir arkadaş
cassi deneyeceğim ilk hero zaten hocam çok övülüyor ziggs e de bakacağım dediğiniz gibi banlanmıyor daevet hocam mesela direk haraslamak için q atıyor w atamıyosun zdde manuel oynaman gerekiyor ama ziggste şöyle düşün q'ları direk adama atıyor bombalar sekmeden bu da çok öne geçirir seni lanede hem banlanan bir hero değil hem w skili ile hem kaçabilir hem cc uygulayabilirsin bunların dışında casste çok iyidir diye düşünüyorum
hocam nasıl kullandınız 14 mesajlasayesinde dodge mekaniklerim gelişti
özellikler güzele benziyor evadee'si sağlam mı acaba? ve sanırım sadece farm vb işleri yapıyor herolara özel sc'ler yok sanırım ?