Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu sayfaya gelip bilgi edinmek için bakıyorsan yorumumu oku ; Arkadaşlar oyuna sabah saatlerinde 10.8 yaması yüklendi o yüzden hile çalışmaz.Hile güncellenmesi için Perşembe saat 2 diyen veya 2 3 gün bekleyin diyenler olmuş.2 3 gün içerisinde hileyi güncellerler diye düşüncem var.Ne de olsa ücretsiz bir hile direkt update bekleyemeyiz.Update atan arkadaşlarımıza kolay gelsin dileyip gidiyorum iyi günler dilerim :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güncelleme geldiğini biliyorum ama benim sorunum başka scrpti çalıştırdığımda siteden lolde lazysharp a geliyorum yükle seçeneğine basıyorum açılıp 2. Pencere 1 saniye geçmeden hemen kapanıyor . Bu sorunu bir türlü çözemedim lütfen bir el atalım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar oyun bulundu diyor bot başlamıyor sorun ne olabilir ? bugun gelen guncelleme ile alakalımı ?_

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile Çok Güzel Cidden
Post automatically merged:

50 mesaj yapıp kullanıcam hemen fakat hwid sistemi yok deilmi diger hesaplarım kapatılmaz

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
loader de güncel görünüyor oyun bulundu . geliyor fakat oyun içeirsinde girince çalışmıyor. oyuna bağlanmadan da denedim oyuna bağlandıktan sonrada denedim . @Pikachu7

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Good morning, this morning we got the new update 10.8 on league of legends could u please update the script to 10.8... thank you and have a nice day !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...