Böyle bir bilgiye sahip değilimHile ne zaman güncellenir
Doğru yazmıssın knkBu adamlarda uyuyacak yemek yiyecek ihtiyaçlarını giderecek çalışmıyorsa bekle adamlar güncellesin niye aynı mesajı milyon kere yazıp mesaj kasmaya çalışıyorsunuz ? Yetkili bir sürü adam var olmadı git discorddan mesaj at boş yapmaya gerek yok !
çalışmıyor az sabredin güncelleme gelcekpatch geldi çalışıyor mu hala deneyen oldu mu
1 gün bekle sabret hotflix ban yemene sebep olurhotfix atabilcek varmı çok makbule geçer ( evet daha hızlı ban yiyoruz biliyorum)
Dostum biliyorum her türlü banımızı yicez zaten hotfixin varsa lütfen atar mısın ??1 gün bekle sabret hotflix ban yemene sebep olur
hotfix gereksiz bence az sabredin 1 2 günhotfix atabilcek varmı çok makbule geçer ( evet daha hızlı ban yiyoruz biliyorum)
7 aydır ban yemedim yeseydim ilk ben yerdim kanka az sabret boşuna emeklerin gitmesinDostum biliyorum her türlü banımızı yicez zaten hotfixin varsa lütfen atar mısın ??
Ya anlamıyor musunuz hotfixi olan atsın biliyorum ban olayını diyorum siz burda yorum kasmak için gereksiz diyorsunuz olucak iş değil hotfix varsa elinde ver işte.hotfix gereksiz bence az sabredin 1 2 gün
HotFIX yalnızca bir ara güncelleştirme olduğunda çalışır.Ya anlamıyor musunuz hotfixi olan atsın biliyorum ban olayını diyorum siz burda yorum kasmak için gereksiz diyorsunuz olucak iş değil hotfix varsa elinde ver işte.
sizi tek tek mi yolluyorlar şuan hile güncel değil ve hotfixi olan sadece yanıt versin yorumumaHotFIX yalnızca bir ara güncelleştirme olduğunda çalışır.