Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iTzBRABO
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
My script is not injecting anymore, it stops in the step where the prompt opens, mine opens and then closes right away...

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hiç bir aydan fazla kullandınız mı?
3 ayı aşkın süredir 3 farklı hesapta kullanıyorum dostum, 2si eğlence için, kalanı ise dereceli maçlarda duo girip duomu seri lig kasmak için, yaklaşık 50 oyun attım unrank hesapta 44 win var ve genelde kogmaw, syndra alıyorum. Üçü de banlanmadı şu ana kadar. Ara ara girmiyorum hesaplara 1-2 hafta rahat bırakıyorum. kogmaw oynarken dodgelayacağım skillshotları arayüzden kendim seçiyorum. Örneğin soraka skillerini asla dodgelatmıyorum. Bu gibi ayarları yaptıktan sonra dodge only on combo seçeneğini de seçiyorum. Durduk yere acayip dodgelar yapmıyor karakter. 50 maçın 4 5 inde script diyenler oldu fakat hiçbiri script olduğumu anladığı için script demedi. Sadece üst koridordan dakika 10da 8/0 giden kog maw görüp fightta zaten 3 5 oto ile yıkıldıklarında yediremediklerinden böyle yazıyorlar.
Dodge olayını bazen hiç kullanmıyorum bile combo yeterli oluyor syndra gibi herolarda. Çok belli etmeden bu şekilde oynarsan bir de güncellemeden sonra 2-3gün daha hileyi kullanmazsan ban wave'e takılacağını sanmıyorum dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
beyler hilenin en iyi calıstıgı hero hangisi sizce ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
so fast as always thanks very much mh for sharing this incredible script) with private bypass

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Nasıl onaylı üye olurum yardım ederseniz sevinirim :)

Üye
5 HİZMET YILI
Önceki kullanışımda ban yememiştim bakalım bu sefer yiyecek miyim. Baya 10 15 maç boyucna ağır şekilde kullandım birşey olmadı
Post automatically merged:

Nasıl onaylı üye olurum yardım ederseniz sevinirim :)
50 yorum atman lazım
Post automatically merged:

It is beautiful. worth 50 comments

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
BOGARİPPER plocale:null hatası alan varmı

Üye
8 HİZMET YILI
BU HİLE İÇİN LOLÜ TEKRAR İNDİRDİM YASUODA ÇOK GÜZEL DOGDE ATIYOR HEPİNİZE TAVSİYE EDERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...