Onaylı Üye
Can an error occur?
i dont know, my pc name is also x850xtpe[QUOTE = "x850xtpe, post: 2875431, member: 2224937"]
i just renamed the file to my name x850xtpe, open it then open lol script in hack center, it works for me
the ui no longer make a sentence like "waiting for action"
[/ QUOTE]
Your pc name ?
Teşekkür ederim bilgi için. Hemen deniyorum.ismini XFProject yap dosyanın yeni indirdiğin düzelicek
kanka mesaj at ol sen de: Dkeşke herkes indirebilse, illaki onaylı üye olmak lazım![]()
Kimse cevap vermiyor. Herkes 50 mesaj atmak zorunda oldugu zaman iyilik perisi kesiliyor, ama bir işimiz düşse, bir sorun olsa cevap verenler 5 10 kişiden ibaret. Şuan hileyi kullanamıyorum. Gün içinde hiçbir sorun yoktu. Şuan XFProjectv8 çalışmıyor.hileyi kullanan var mı şu an
Forumda azıcık dolaştım ve sorunu buldum. Memoryuı güncellenmiştir. '' [VersionController] Checking new version '' dedikten sonra '' hile ekranındaki ''yükle'' ye basınca hile geliyor. Eskisi gibi ''waiting for action'' demesini beklediğim için bu yanılgıya kapıldım.Suan hile tertemiz çalışıyor.Kanka galiba lolde yukarıda seçenekler varmış oradan bir tik'i kaldırman gerekiyormuş. bir yerde okumuştum.
Ter 50 comentarios no forum.o que você precisa fazer para baixar?
oyunun ortasında atıyor ve tekrar hile ile girdiğimde de atıyor normal game ve merkez baskını olarak bunun çözümü nedir![]()
Ban status: 1 week - 1 month
Access: Onaylı Uye (Confirmed Member)+
Requirements
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hotkeys:
-F5: off / on all draw
-F6: off / on menu + draw
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: last hit
-V: farm
-C: Harass
[ All champions are supported ]
> Features
- Target Selector
- Clean Farming
- X2 Predictions
- Anti-AFK
- Evade
- Skin Changer
- Full Champion scripts with combo logic and prediction
- Auto Smite
- Custom utilities HUD
[ Supports All Servers (Garena included) (except Japan, Korea, China) ]
[ HILE TIKLA ]
Hileyi kullanabilmeniz için ONAYLI ÜYE olmanız gerekmektedir.Onaylı üye kriterlerini şu konudan inceleyebilirsiniz:
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/
For use this cheat u have to have confirmed member rank or higher. For more information, check this topic:
https://memoryhackers.org/konular/member-groups-and-features.87729/