Uzman Üye
herkesde mi oyundan atıyor millet ?
Boş yorum degil emeğe saygısızlık yapılamaz ama bir hizmet veriliyor sonuçta şuanda güncellemelerden dolayı hile fark ediliyor ve oyun otomatik olarak kapanıyor böyle bir durumda hile güncelleniyor moduna geçmeliNeden boş yorum yapıyorsun para verip de mi kullanıyorsun scripti beğenmiyorsan kullanma adamın bir kazancı yok google reklam dışında ilgilenmek zorunda da değil ayrıca ben kullanabiliyorum sende problem var.
Boş yorum degil emeğe saygısızlık yapılamaz ama bir hizmet veriliyor sonuçta şuanda güncellemelerden dolayı hile fark ediliyor ve oyun otomatik olarak kapanıyor böyle bir durumda hile güncelleniyor moduna geçmeli
Forumda paylaştığım konuyu inceleyerek scripti rahatlıkla kullanabilirsiniz. İyi forumlar.Boş yorum degil emeğe saygısızlık yapılamaz ama bir hizmet veriliyor sonuçta şuanda güncellemelerden dolayı hile fark ediliyor ve oyun otomatik olarak kapanıyor böyle bir durumda hile güncelleniyor moduna geçmeli
sen suan hileyi sorunsuz kullanıyormusun ?Neden boş yorum yapıyorsun para verip de mi kullanıyorsun scripti beğenmiyorsan kullanma adamın bir kazancı yok google reklam dışında ilgilenmek zorunda da değil ayrıca ben kullanabiliyorum sende problem var.
knk cizgiyi acmadan kullanırım diyorsan kullana bılırsn cizgiyi acarsan oyun kapatıyor kendinigüncel olarak şuanda kullanan var mı arkadaşlar varsa nasıl hallediyorsunuz açıklar mısınız ?
cizgiyi acmıyacaksın knk hile fixli guncellene kadar cizgisiz oynayacaksn artkekran donuyor sonra kapanıyor
nasıl çizgisiz kullanıyorsun direk atıyorsen suan hileyi sorunsuz kullanıyormusun ?
Post automatically merged:
knk cizgiyi acmadan kullanırım diyorsan kullana bılırsn cizgiyi acarsan oyun kapatıyor kendini
dur atayım knknasıl çizgisiz kullanıyorsun direk atıyor
cizgisiz nasıl accazkicizgiyi acmıyacaksın knk hile fixli guncellene kadar cizgisiz oynayacaksn artk
knk bu dosyayı buraya atın degiştirin oyundan f5 basmamaya gayret gösterincizgisiz nasıl accazki![]()
dosyayı nereye atıyoruz onu da söyleyebilir misinknk bu dosyayı buraya atın degiştirin oyundan f5 basmamaya gayret gösterinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
cok teşşekürler işe yaradıknk bu dosyayı buraya atın degiştirin oyundan f5 basmamaya gayret gösterinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu dosya nedir?knk bu dosyayı buraya atın degiştirin oyundan f5 basmamaya gayret gösterinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
nereye atıyorsun bu dosyayı detaylı yazar mısın rica etsem ?knk bu dosyayı buraya atın degiştirin oyundan f5 basmamaya gayret gösterinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
C:\BogaRipper\config buraya atıyorsn knknereye atıyorsun bu dosyayı detaylı yazar mısın rica etsem ?
deniyorum şimdiC:\BogaRipper\config buraya atıyorsn knk
tabi elınden geldıkce f5 yapmamaya ozen gosterdeniyorum şimdi